Şimdi Ara

kız arkadaşım için hediye yardım edermisiniz mors alfabesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kız arkdaşıma hediye almak istiyorum aklımda mors alfabesi ile bileklik var interstellar filmini izlediyseniz mors alfabesiyle ilgili bir sahne ve zaman ve mekanı aşabilen tek şey sevgidir diye replik vardı kız da filmi biliyor bu film ile bağdaştırıp bir not yazabilir miyim şöyle yazabilirsin diye yardımlarınızı bekliyorum


    kesit

    SPOİLER

    Geek Moviesyoutube
    İMDB ►http://www.imdb.com/title/tt0816692/ Yıldızlararası | Çünkü Onu Ben Verdim | HD Adil Kullanım ► Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended. All the Rights in This Content Belong to Their Respective Owner/s.
    https://www.youtube.com/watch?v=C1NtiILcT10



  • Detective morse diye bir dizi var, müziği mors alfabesiyle yazılmış, yaratıcı güzel bir şey, YouTube'da bulursun.

    Benzerini istersen bionluk gibi sitelerde kızın ismini mors alfabesine çevirip bunu notalarla besteleyecek kişiler bulabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.