< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 19 Ocak 2026; 10:28:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız arkadaşım 'Bu ilişki nereye gidiyor?' diye sordu. Endişelenmeli miyim? (Kız yeniden ulaştı)
-
-
Endiselenmissin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ayrılacaksınız kanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Zaman kadin icin acimasiz. Yani bir erkegi taniyip evlenecek seviyeye gelmek 2 yili buluyor. Yani 26 yasinda bi iliskiye baslasa 2 sene sonra 28, e o da olmasa birdahakine 30. Kadinlarin yas dogurganlik ve guzelligi kaybetme endisesi aceleye getiriyor onlari. Yani ucu biryere varmayacak bir iliski ile yillarini da harcamak istemiyorlar. Ki bence haklilar da. Yani siz de evlilige vardirmak istemiyorsaniz genc 20 li yaslarin basinda birini bulacaksiniz. 20 yasinin sonlarina dogru butun kadinlar endiseli ve gergin oluyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Fikirleriniz için teşekkür ederim!
Ben de sizin gibi düşünüyorum, ilişkiyi evliliğe dökmek minimum 1 yılı alıyor. Kendi adına konuşursam, iki ayı henüz dolduruyoruz, bunu konuşmak için erken değil mi? Hem bu işin maddi yükü de var, kız arkadaşım benim kadar kazanmıyor, geçen sizinle de konuşmuştuk. Bu yola çıkarsam bütün ihale bana kalıyor bu durumda, bunu da ben istemem açıkçası.
Tabii, birbirimizle konuşmadan içeriğin ne olabileceği konusında ancak tahmin yürütebiliriz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition -
Yani bu tarz seylerin konusulmasi olacagi manasina gelmiyor. Yani evlilik konusabilirsin oturip hesap kitap plan program yapabilirsiniz. Yani bizim kazandigimiz para bu, oturabilecegimiz ev su semtte su kalitede olur, su kadar esya aliriz su kadar kredi cekeriz. Soyle bir hayatimiz olur demek bile, iliskiyi surdurebilir veya bitirebilir.
Bu gun 40 bin tlik bir ev bile tutmak isteseniz 1 kira pesin 2 kira depozito 1 emlakciya derken 160 bin tl para demek. Yani bu hesaplari beraber yapin belki yasayacaginiz hayatin kalitesi ikinizi de tatmin edecek veya etmeyecek. Bunlari konusmakta ben bir engel gormuyorum ki daha dugunu nisani vs var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Konuşur musunuz, ilişki nereye gider, ne olur, bilmiyorum, fakat kız arkadaşınızın bu davranışı çok ciddi bir "red flag."
Belli ki aklında bir ilişki ajandası var, fakat bunu sizinle paylaşmamış. Sizin, onun isteklerine göre hareket etmenizi bekliyor. Bunu yapmadığınız için de "silent treatment" yapmaya başlamış. Toksik ve çocukça.
Bence bu karşı tarafın ilişkiyi nasıl gördüğüne dair çok açık bir gösterge. İleride işler sizin bilmediğiniz bir şekilde ters giderse, yine aynı şekilde davranacak demektir.
Dipnot: Başka herhangi bir zamanda "müsait değilim, dönemedim" mesajını böyle yorumlamazdım, fakat "konuşmamız lazım" dedikten sonra bunları yapması normal değil.
_____________________________ -
Net cevap endişelenmelisin. Beklentin doğru 2 ihtimal var ve 2 ihtimal de endişelenmeni gerektirecek durumlar açıkçası. Bir ilişkinin ana dayanağı dengedir. Denge yoksa ilişki de yürümez. Sen de buna bakmalısın, ilişkiden bu yana terazinin dengesi değişti mi? Eskiden daha baskın ve sözün geçiyordu fakat şimdi durumlar değişmeye mi başladı, veya kız eskisinden daha farklı mı davranıyor gibi sorgulamalarla kızı analiz etmelisin.
Yani burada kimse çıkıp şöyle olmuş şöyle davran diyebilecek yetiye sahip değil, ancak ben sana bakman gereken yerleri söyleyip kafanda bir şey canlanmasını sağlayabilirim.
1) Kız arkadaşın nasıl bir kız profili? Burada kendine çok dürüst olman lazım kendini kandırırsan yanlış sonuca çıkarsın 2 aylık bir ilişkin var fakat 2 ayda birini gerçekten tanıman mümkün değil ve evlilik gibi muhabbetleri düşünmek için çok erken. Mesela Club kızı diye tabir edebileceğimiz biriyse resmiyet işini unut öncelikle kız istemez ve muhtemelen senden ayrılmak istiyordur, istese bile sen istememelisin özsaygına ve karakterine yapacağın en büyük hata olur. Fakat kız öyle değil ama seküler tarza yakın diyebileceğimiz bir kız ise ve yaşı 25 altı ise muhtemelen konu ayrılma muhabbetidir. Çünkü bu tarz kızlar aceleye getirilmiş evlilik/sözlenme durumlarına meyilli değillerdir. Eğer muhafazakar ailenin bir kızıysa ve bu kültürde yetişmişse resmiyet konuşmasını da seçenek olarak aklında bulundurabilirsin. Ama tahminimce %70 bir ayrılık konuşması ya da ayrılma isteği olabilir. Sen bu dediklerime bak, muhabbeti öğren. Eğer Ayrılmaya meyilliyse fakat kendisi de bu konuda çok emin değilse kurtarılabilir onu o zaman konuşuruz.
Tekmeyi basacak. Ona göre hazırlıklı ol bence. Önce sen tekmeyi bas kesinlikle. Bir yere çağır, normal bir şekilde konusurken, birden sayıp sövüp, bir daha görüşmeyelim de. Güzel bir utandır iyice vıyık vıyık bir şeyler söyleyecek mutlaka, onları da dinleme.
Ben öyle yapmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Eylül 2025; 12:2:26 >_____________________________ -
Cevap belli. Ya kız arkadaşın ayrılacak ya da daha ciddi adımlar atmak isteyecek.
Hazırlığını buna göre yap. Gözardı eder isen kesin ayrılacak.
Real Rocknrolla, diğer konularda sizin yorumlarınızı severek okuyordum. Bana da fikir belirttiğiniz için teşekkür ederim. Sizinle bire bir iletişim kurmak bugüneymiş. Ben de sizin gibi, kızın kendince beni "terbiye etmeye" çalıştığını düşünüyorum. Endişesini benimle paylaşsa, ilişkiyi konuşsak, yol haritası çıkarırız ancak kendince bana kızıp beni cevapsız bırakması... bana normal gelmiyor.
Azex00, kız gayet modern. Ailesi de öyle. Ben de modern bir aileden gelmeyim. Yani paralel olduğumuzu düşünüyorum. Club kızı veya muhafazakar değil. Gayet saygılı bir insan. Ama iki gündür bana saygısını göremiyorum. Her gün günaydın mesajı atan insan iki gündür mesajsız bırakıyor beni. Ben de buna şaşırıyorum. Seni aldatmadım, seni rencide edecek bir şey yapmadım. Gayet seviyeli iken, birkaç gün önce canım cicim iken şimdi "konuşmamız lazım"a gelip de mesajsız bırakacak kadar hayalet olmak... görmezden gelen görmezden gelinir, yapacak bir şey yok.
Headlong Into Carnage, bağışlayın ancak tekmeyi basmak, vurmak gibi ifadeleri benlik değil. Kullanmayı da doğru bulmuyorum. Ayrılmak isteyebilir, bu gayet normal. Çok çok iki medeni insan gibi yollarımızı ayırırız.
Vittorioo, iki ihtimali de düşünüyorum. Ayrılmak isterse yapacak bir şey yok, zorla güzellik olmuyor. Resmiyete dökmek isterse de kusura bakmasın, önce daha dolgu maaşlı bir iş bulacak, yok öyle benim sırtımdan "adını koyalım" tripleri. Kendisine ifade ettim, "yarın bir gün daha iyi bir iş bulursun, biraz daha rahat ederiz, ancak o zaman resmiyetten konuşuruz" diye.
Fikirleriniz önemli. Teşekkür ederim. Sessizliğimi koruyacağım. Dediğim gibi, hala bana dönmesini bekliyorum. Saçma gelebilir, gereksiz gurur da diyebilirsiniz ancak iletişime geçen taraf ben olmayacağım. Ben birkaç kez arayarak bu hakkımı saldım. Sıra onda. O da dönmezse ne olacak peki? Bu ilişki ilişki olmaktan çıkacak. Kendime süre tanıdım, birkaç gün daha böyle devam edersek ilişki "fesholmuş" diye düşünüp yoluma devam edeceğim.
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 1 Eylül 2025; 15:7:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alıntı
metni:Real Rocknrolla, diğer konularda sizin yorumlarınızı severek okuyordum. Bana da fikir belirttiğiniz için teşekkür ederim. Sizinle bire bir iletişim kurmak bugüneymiş. Ben de sizin gibi, kızın kendince beni "terbiye etmeye" çalıştığını düşünüyorum. Endişesini benimle paylaşsa, ilişkiyi konuşsak, yol haritası çıkarırız ancak kendince bana kızıp beni cevapsız bırakması... bana normal gelmiyor. Bence de normal değil. Ben bu davranışı ilişkinin başında rengini belli etti olarak algılardım açıkçası.
Bol şans!
Tekme vurmaya çalışan bir kadın, erkeğe en büyük saygısızlığı yapıyor demektir. Kesinlikle medeni bir durum değil. Önce davranıp, tekmeyi önce vuracaksın yoksa ya seni pesinden kosturur ya da ne güzel de vurdum tekmeyi mevzuyu bitirdim der.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Eylül 2025; 15:49:27 >_____________________________ -
Şu saatten sonra kızın üstüne düşmek çok büyük hata. Fakat burada dikkat etmen gereken bir yol ayrımı var. Erkek adam kalkıp gereksiz yere arasına mesafe koymaz. Kızın hayatında dönemsel kötü şeyler yaşanıyorsa stres bunalım depresyon gibi durumların içindeyse ve bunların sebebi sizin ilişkiniz değil başka bir şeyden dolayıysa bu doğal olarak ilişkinize de yansır. Eğer böyle bir durum varsa kıza karşı çok anlayışlı olmalı ve her daim yanında olmalısın. Fakat sorun ilişkideyse.. Bunun milyon tane sebebi olabilir o sebebi objektif şekilde bulmak senin görevin. Senden daha iyi aday olabilir, eski enerjiniz artık sönmüş olabilir, kendini çok açtıysan bu durum onu bunaltmış olabilir vs. bu tarz sebepler varsa kesinlikle ilişkiyi kurtarmak adına hiçbir şey yapmamalısın.
Ayrılsak iyi olur, Bu ilişki yürümez gibi bi atıfta bulunduğu an; "Haklısın ben de bi süredir öyle düşünüyorum ayrılalım bence" de falan de. Yani senin için çok kolay bir şeymiş gibi konuş. Kız muhtemelen şok olacak çünkü böyle salak saçma bir sebepten ayrılmak istiyorsa, muhtemelen ardından senin için ilişkimiz bu kadar kolay mıydı bu kadar basit miydi her şey gibi soruları yöneltir. Yine geçiştir ve kapat mevzuyu çünkü kız sırf o kendini açıklamaya çalışmandan bile tatmin olabilir. Umarım sana layık bir hanımefendiyle karşılaşırsın.
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
Bu erkeklerin sorunu kendilerini tanimlarken toplumu tanrı gibi gormeleri. Sonra bana yan baktti napcaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dinden uzak durun. O hastalık sizi öldürür.
Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
12 boyunca indirim için. -
Gidici gibi. Sakın peşinden koşma güçsüz gösterir seni.
"Problem nedir" derdim iki kelimecik,
yine yazmıyorsa tek kelime "selametle" + süresiz ban
_____________________________ boykot işe yarasın-yaramasın,
sen kendini belli et. -
böyle yaparsan prenses derler sana
peşinden koşup sevdiğini ispat etmen lazım fedakarlık yap
_____________________________ PSN: MMEntS7
Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
Benzer içerikler
- neurontin 600 mg kullanıcı yorumları
- salofalk neden bulunmuyor
- kapatmak istediğiniz vadesiz hesap bir banka kartınızın ana vadesiz hesabıdır
- üzerlik tohumu kullananlar yorum
- dışarı ses vermeyen kulaklık
- prompt mühendisliği nedir
- bim para sayma makinesi
- rekorlar kitabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt