Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIM ALDATILDIĞINI ÖĞRENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 yıllık bir ilişkim var 4 yıl birlikte yaşadık son 1 yılında uzak kalmak durumunda kaldık kız arkadaşım şuan sınava çalışıyor o yüzden çok konuşamıyorduk.bir kızla tanıştık kahve sohbet derken işler baya ilerledi şeytana uyduk 2 ay beraber oldum sevgili olduk yani aynı anda 2 tane sevgilim oldu.2. Sevgilim hayalimdeki kız arkadaştı aslında sarışın 1.75 boyunda bakımlı renkli gözlü kendi kız arkadaşımla da severek sevgili olduk ama ben karakterini sevdiğim için sevgili olmuştum ne yapacağım bilmiyorum çok zor durumdayım iki kız da beni terketti ortada dımdızlak kaldım hangisine dönecegimi de bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi olmuş, umarım ikisi de seninle iletişim kurmazlar. fark ettiğin andaki yüz halini görmek isterdim. artık olan olmuş, karaktersizlik yaptığını kabullen ve sonraki ilişkilerinde aldatma macerasına girişme, sadık biri olmak için çabala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 19 Temmuz 2026; 1:40:7 >
    AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, Allah böyle insanlar dan uzak etsin.

Böyle bir tanıdığım olsaydı reel de muhabbeti keser ve her yerden engellerdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • aldatmak kötü bişi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 19 Temmuz 2026; 9:2:40 >

binlerce km öteden 3 kızı online olarak idare etmen seni nasıl yoruyor?

hatun başı günde 2 saat görüntülüye ayırsan bile 6 saat yapıyor. biriyle konuşurken öteki mutlaka arıyor. arayana niye açmadın bahaneleri.

mesai başladı.

KIZ ARKADAŞIM ALDATILDIĞINI ÖĞRENDİ

Saat farkı sorun olmuyo mu

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Erkekler yormayın ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar kafamı ancak toparladım değerli yorumlarınız için teşekkür ederim eski kız arkadaşıma dönme kararı aldım yeni kız arkadaşımın bir heves olduğunu düşünüyorum ve onun karakterini henüz bilmiyorum o yüzden risk almak istemiyorum bakalım süreç nasıl ilerleyecek yalvar yakar karşıyı suçlama iftira şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum sonuçta aşk iiçin her yol mübah elinde fotoğraflarımız olmasa süreç daha hızlı olurdu ama fotoğraflar beni çaresiz bıraktı inkar edemiyorum çevirmeye çalışacağım şimdilik ölü taklidi yapacağım biraz ortalık sakinleşsin adım atacağım

ikinizi nasıl enselediğini yazmamışsın

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.