MALZEMELER 2 bardak et suyu veya tavuk suyu 2 bardak Amerikan pirinci 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz Sos için; 250 dana kıyma 1 orta boy soğan 1 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı domates salçası 1 çay bardağı konserve veya haşlanmış taze bezelye 50 gr. taze kaşar peyniri
HAZIRLANIŞI Sade pilav hazırlanır. Kıyılmış soğanı, kıymayı ve yağı bir kapta kavurun. Salçayı ekleyip 2-3 dakika daha kavurun. Haşlanmış bezelyeyle yeterince tuz koyup ateşten indirin. Pilavı servis tabağına boşaltın. Üzerine de kıyma sosu döküp rendelenmiş kaşar peynirini serperek servis yapın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme