Şimdi Ara

Kıyma Makinası tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
89.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.homend.com.tr/meatbox-3100-kiyma-makinesi

    sepete ekleyince %25 indirim yapıyor
  • Merhaba Braun g1300 domates çekmek için nasıl olur sizce? Ayrıca bı aparat gerekir mi?

    http://www.hepsiburada.com/braun-g1300-kiyma-makinesi-p-MTBRAUNG1300K?magaza=Uluev

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakir 1800 Torque kullanıyorum 5 yıldır memnunum.
  • Buradaki çok kişinin tavsiyesine bakarak fakir torque 1800 kıyma makinası almıştım, şimdiye kadar hep sucuk yapmak için kullandım kıymayı hazır çekilmiş aldığımdan makinanın kalitesini anlayamamıştım, buğün 20kğ civarı eti banamısın demeden hatta ittirme tokacını kullanmadan çekti biraz sesli çalışması rahatsız edebilir ses yüzünden alt kat komşunun 10 kğ kadar etinide kıyma yaptık. Alırsanız memnun kalırsınız.
  • Teşekkürler ama yaklaşık 800TL sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusundurucu

    quote:

    Orijinalden alıntı: belo3

    10 numara cihaz bunu alabilirsin. Ben 4 senedir kullanıyorum evde.



    http://urun.n11.com/kiyma-makinesi/ucyildiz-elektrikli-dinamolu-rediktorlu-kiyma-makinasi-P74996780

    Aynen baya iyi gözüküyor @belo3

    Alıntıları Göster
    Çok şükür Bu senede kullandık 55-60 kg kıyma çekti çatır çatır. Parasını çoktan çıkardı. 10 numara makine .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • En iyisi arkadaşın önerdiği gibi sanayii tipi almak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osmanselim

    quote:

    Orijinalden alıntı: erenberkay

    Tefal Paslanmaz Çelik Kıyma Makinası 1800 watt

    İki ayrı disk: İnce kıyım/kalın kıyım
    İçli köfte aparatı
    Sucuk-sosis aparatı
    Metal tepsi
    Aksesuar saklama kutusu
    "Reverse function“: Geri döndürme işlevi


    tefal şüphesiz iyidir, siz kullıyormusunuz temizleme problemi varmı?

    Alıntıları Göster
    bende sıkıntı yaratmıyor




  • Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim evede lazım tecrübeli arkadaşların önerileriniz bekliyoruz
  • umit d kullanıcısına yanıt
    https://www.hepsiburada.com/tefal-hv8-celik-baslikli-kiyma-makinesi-2000w-pm-mttefkiyma2000

    Bunu iki sene önce kurban bayramında aldık. Kıyma çekme denememiz bir kaç kere oldu. İlkindd oldukça sinirli bir eti dana etini çekip köftede kullandık oldukça iyi performans gösterdi. Bunu domates püresi ve içli köftenin dışını ( bulgur+yağsız kıymayı iyice yapışkan hale getirmek için.)yapmak için kullandık. Yaklaşık 40 kg domatesi bir saate püre haline getirdi. Arada sırada dinlendirmek gerekiyor. Baskı uygulanan yer pek sağlam değil gibi geldi o yüzden diğer elle ters kuvvet uygulamak gerekebiliyor. Bunun bir 1800W ve 2000W lık modeli var. Biz 2000W tercih ettik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuyu tekrar hortlatalım . Şimdi arkadaşlar malum kurban yaklaşıyor, hangi makineyi tavsiye edersiniz kurbandan kurbana ortaya çıkacak,fazla kasmayacak güçlü bir makine almak istiyorum,teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokce7374

    Konuyu tekrar hortlatalım . Şimdi arkadaşlar malum kurban yaklaşıyor, hangi makineyi tavsiye edersiniz kurbandan kurbana ortaya çıkacak,fazla kasmayacak güçlü bir makine almak istiyorum,teşekkürler
    sanayi tipi olmayanlar dandik yok eti kucuk kucuk dogrucan yok bıcak dandik diyorlar
  • Merhaba, ben tefal hv8, fakir torque 1800w ve musullu arasında kalmıştım. Almışken iyi bir şey olsun istedim. youtube'da musullu videoları var. Yağlı etleri zorlanmadan çektiği için musullu almaya karar verdim. Bir de bu makine panasonic ile benzermiş. Designed by japan yazıyor üzerinde. Panasonic 1350 tl Bu makine 900-950 tl arasında. Makineyi teslim aldıktan sonra deneme yapmak için kasaptan yağlı yerinden 1 kilo et aldım. Hatta bir parça da yağ koydu kasap. Yaptığım deneme sonucunda yağlı eti zorlanmadan çekti. Sırf yağ attım onu bile çekti. Makine işini yaptı. Ben memnunum. Biraz pahalı ama eti güzel çekiyor. İçinden çıkan kullanma kılavuzunda makineyi dinlendirin diye bir ibare görmedim ben. Dinlendirmek gerekmiyor mu acaba? Yine de fazla zorlamamak gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta ev tipi makine bunlar.
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    Linkler ölü marka model nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Teknoloji market ler de satılan mallar genelde dandik. Anca domates falan çekersin. Bende var bir tane ondan biliyorum. Kasapların kullandığı tip bir şey alırsan eti daha rahat çekersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crow in cornfield

    Linkler ölü marka model nedir
    Marka ÜÇYILDIZ modeli dinamolu resimde açık hali var ama artık kapalı şekilde geliyor. Ben aldığımdada kapalı yeni modelini göndermişlerdi. Kasaplar bile bu modeli kullanıyor. Çoğu yer daha büyüğünü kullanıyor tabii. Profesyonel bir ürün. Yolda bırakmaz. Motor takılmaz.

     Kıyma Makinası tavsiyesi
     Kıyma Makinası tavsiyesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 12 Ağustos 2019; 21:57:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sanayi tipi makinelere ben de bakmıştım. Hatta bulunduğum yerde bir endüstriyel mutfak gereçleri satan dükkanda hnc marka bir makine görmüştüm. Ancak bu makinede etin yukarıdan atılan boğaz kısmı (helezonun da içine konulduğu L şeklindeki parça) çıkarılamıyor. Bu da iş bitimi temizliğin daha zahmetli olması demek. Ayrıca sanayi tipi makineler daha ağır ve hacim olarak biraz büyük. Benim için pratik olması da önemli. Bu sebeple (biraz da pahalı olduğu için *1750tl*) almaktan vazgeçtim. Üst mesajda yazdığım marka kıyma makinesi aldım. Bu kurbanda hem kendimin hem de komşumun etlerini güzelce çektik. Yağlı sinirli ne varsa çekti makine. Ama burada dikkat edilmesi gereken 2 husus var. Biri etin mümkünse 1 gün dolapta dinlendirilmesi. (komşunun dolabında yer olmadığı için onun etini aynı gün çektik. Ama klimalı odada birkaç saat hatta akşama kadar beklettik. Epey soğumuştu) Bir diğer önemli şey ise etlerin iri parçalar ile atılmaması. Etleri küp küp iri parçalar halinde değil de uzun ince yada küçük küp şeklinde kesip atınca makine daha rahat çekiyor. Ben 1 gün dinlendirdiğim yaklaşık 12-13 kilo eti 30 dakika gibi bir sürede (dakika tutmadığım için tahmini olarak yazıyorum ama belki 30 dk bile sürmemiştir) acele etmeden çektim. Benim deneyimim bu şekilde. Sonuç olarak ben çok memnun kaldım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: belo3

    Çok şükür Bu senede kullandık 55-60 kg kıyma çekti çatır çatır. Parasını çoktan çıkardı. 10 numara makine .

    Alıntıları Göster
    Aynı yazımı bu sene kopya yapıştır yapıyorum.

    Çok şükür Bu senede kullandık 55-60 kg kıyma çekti çatır çatır. Parasını çoktan çıkardı. 10 numara makine .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belo3

    Aynı yazımı bu sene kopya yapıştır yapıyorum.

    Çok şükür Bu senede kullandık 55-60 kg kıyma çekti çatır çatır. Parasını çoktan çıkardı. 10 numara makine .

    Alıntıları Göster
    Hocam selam sizin aldığınız ürünü araştırırken aşağıda verdiğim ürünleri buldum. Sizinki artık üretilmiyor sanırım bunlar da benzer yapıda diye linkleri ekliyorum.

    Merak ettiğim konu şu et kıyma çekme işi için iyi de salça yapmak için kullanılır mı yani siz hiç denediniz mi? Biber falan çekilir mi ?
    http://gidamakinesi.com/paslanmaz-kiyma-makinesi_12-84.html
    http://gidamakinesi.com/rediktorlu-et-kiyma-makinesi_15-85.html
    http://gidamakinesi.com/et-kiyma-makinesi-demonte-kafali-komple-paslanmaz_16-88.html




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.