Şimdi Ara

Kıyafet Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günüzmüde internet oyunlar internette büyük bir,bi alan kaplamaktadir.Bütün sayfalar reklam artigina çevrilmis oynamak istedigini oyunu bulana kadar binbir türlü engeli elemek durumunda bulunuyorsunuz.Örnegin bi web sayfaya girdiginizde her yerde reklam insan ne yapacagini sasiriyor. Kimi zaman ekranin birden soluna beliriyor .

    Bu tür oyunlar sayfalarinda dikkat etmeniz durumunda bulundugunuz özellikler sayfanin ne kadar çok temiz isledigi veya sade oldugudur. Oyunlar sayfalarinda yüzde 90 oyunla ilgili reklamlar yayinlanir , bu reklamlarda ziyaretçilere için seyler olduklari için göz gezdirmenizi tavsiye ederim..

    Kiyafet makyaj oyunlarina sira gelince nette bu çesit oyun çesitlerini bakabileceginiz çesit çesit site bulunuyor gerekse yerli olarak,bu sayfalarin farkinda olmaniz gereken nitelikleri , yine yukarida bahsettigim nitelikler , çünkü siteler artik yalnizca mangir kazanmak için yapilan insanlara pek yarari dokunmayan sayfalar haline dönüsüyor. Su sebepten girdiginiz web sitelerinin topluca reklam artigi olmamasina alarmda bulunun. Kiyafet makyaj oyunlarina gezinirken ziyaretçilere iyi vakit geçirmenizi umuyorum.

    Site :http://www.ekiyafetoyunlari.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.