Şimdi Ara

kitkat güncelleme sonrası mobil veri bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • telefonum parelel ithalat yurtdışı güncellemesi geldi ve akşam kurulumu tamamladım bugün mobil veriyi kullanamadıüımı farkettim. mobil veriye izin veriyorum ama yukarıda barda veri ağının açık oldğuna dair hiçbir simge gelmiyor, bu sırada netede bağlanamıyorum. wifide sıkıntı yok. sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?



  • telefonunuzun ayarlar kısmından internet paylaşımı&ağlar kısmına girin ordan mobil şebekelere girin ve erişim noktası adlarına girin ve daha sonra seçenek tuşuna basarak yeni apn diyiniz açılan sayfada isim yerine avea kullanıyorsanız avea internet yazıyorsunuz apn kısmınada küçük harflerle internet yazıp kaydediyorsunuz telefonunuzu kapatıp açıyorsunuz sorun çözülücektir inşallah yardımcı olabilmişimdir
  • bjk_emrah B kullanıcısına yanıt
    evet sorunum çözüldü :) teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgilerden dolayı bu ayarlar servis internet ayarları sanırım yani bir ara müşteri hizmetlerini arıyı düşünmüştümde :)
  • bjk_emrah B kullanıcısına yanıt
    evet sorunum çözüldü :) teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgilerden dolayı bu ayarlar servis internet ayarları sanırım yani bir ara müşteri hizmetlerini arıyacaktımda :)
  • bende teşekkür ederim kardeş basit ama önemli ayrıntı sayesinde telefona yeniden ısındım
  • arkadaşlar merhaba bende kitkat yükledim benim telefonum da ekran dokunmatiğinde sorun oluştu dokunmatiği algılamıyor yada kendi kendine ekranın ortasında bir yere basılmış gibi tepki veriyor ekranı kapatıp açtığımda düzeliyor ne yapmam gerek bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: modjox

    arkadaşlar merhaba bende kitkat yükledim benim telefonum da ekran dokunmatiğinde sorun oluştu dokunmatiği algılamıyor yada kendi kendine ekranın ortasında bir yere basılmış gibi tepki veriyor ekranı kapatıp açtığımda düzeliyor ne yapmam gerek bilgisi olan var mı?

    arkadaşım stock roma dön sonra tekrar kitkat yükle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.