Şimdi Ara

Kitaplarin Pdf Formatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aşşagida ismi verilen kitaplari internette pdf veya word olarak sayfalarini bulabilecegim bildiginiz linkler varmi?

    [1] William J. Beyda, Basic Data Communication, Englewood Cliffs, N.J. , Prentice Hall, 1989.

    [2] G. Harman, A. Halaç, MCSE Sertifika Sınavlarına Temel Hazırlık Kitabı, Sistem Yayıncılık ve Mat. San. Tic. A.Ş. , 2002.

    [3] G. N. Ericsson, “Classification of Power System Communication Needs and Requirements”, IEEE Transaction on Power Delivery, Vol.17, No.2, April 2002.

    [4] I. Hall & J. Farrell, “Application of a Wide Area Backup Protection Expert System to Prevent Cascading Outages”, IEEE Transaction On Power Delivery, Vol.17, No.2, April 2002.

    [5] G. Brunello, R. Smith & C.B. Campbell, “An Application of a Protective Relaying Scheme over an Ethernet LAN/WAN”, Transmission and Distribution Conference and Exposition, 2001 IEEE/PES, Vol.1, 28 Oct.-2 Nov. 2001.

    [6] J.M. Blackman & T. W. Hissey, “Impact of Local and Wide Area Networks on SCADA and SCADA/EMS Systems”, IEE Colloquium, 6 Dec 1990.

    [7] G. N. Ericsson, “Communication Requirements – Basis for Investment in a Utility Wide Area Network”, Power Delivery, IEEE Transactions, Vol.19, No. 1, Jan. 2004.







  • google'da kitabın adını yazıp boşluk bırakıp emule yazın emule link'i varsa bulabilirsiniz. yadahttp://www.sharemanija.net/ adresine bakın yine emule linklerinin bulunduğu bir adres. Emule programınıdahttp://vcheck.emule-project.net/en/version_check.php?version=1101&language=1055 adresinden indirebilirsiniz.




  • bu emule programi nedir ne ise yarar? indirim pek bisi anlayamadim?
  • bir server seçip bağlanıyorsun daha sonra ara kısmına aradığın kitabı yazıyorsun eğer paylaşımda varsa öyle bir kitap parça parça indiriyorsun. napster yada kazaa gibi ama spam yok ve açık kod yani güvenilir. kısaca paylaşım programı
  • anladim gibi gibi, bi deniyelim bakalim olmassa yine sorariz..
  • emule de arattim hemen hemen hicbisey bulamadim.. ebook larin oldugu bir web sayfasi filan yokmu bildiginiz?
  • Buraya bak bir de, eMule ile indiriyosun burdaki kitapları. Boreas haklı, kitapların linklerini eMule'ye aktarırsan indirecektir. Biraz uğraş anlarsın yani. Kolay gelsin!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarkabul -- 16 Şubat 2005, 15:11:59 >
  • emule yi fazla bilmiyordum kurcaladim ogrendim ama bulamadim, bilen arkadaslarada soyledim onlarda bulamadilar.. limewire den arattim bikac tane buldum ama tam istedigim gibi deil..www.itknowledge.com da tam istedigim gibi bir site, kitap ismini yaziyorsun sana bütün kitabin pdf sini veriyor ama o sitede açilmiyor... bu tarz bi site warsa linkini yazarsaniz sevinirim...
  • bu tür şeyleri en iyi paylaşım ağlarında bulursun yoksa pek bulamazsın. emule,gnutella,imesh,kazaa bunları yükleyerek dene birde emule'de aramayı şöyle yap atıyorum kitabın adı "bilmem ne kitabı" *bilmem* de ve sunucu seçimini önce genel sunucu da arat bulamazsan kad ağında arat. Bunun içinde programda kad ağına bağlan kısmını işaretlemelisin. Kad ağı daha geniş. Eğer buralarda bulamazsan işin çok zor.
  • aslinda web sayfalarinin olduguna eminim ama bulamadim da.. artik dediginiz programlara bakaca bidaha oda olmadi kitaplarin orjinallerini kütüpanelerden bulmak gerekecek sanirim :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.