Bildirim
Kitap Siteleri...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kitap almayı düşündüğümde alış veriş yaptığım site kitapyurdu.com'dur, tavsiye ederim.
KİTAPYURDU.COM'A ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatif Statü Hakları -- 25 Temmuz 2010; 8:56:43 >_____________________________ Yarınlar hep güzel olacak denir. Oysa bugünler, dünün yarınları değil midir? (Victor Hugo) -
quote:
Orijinalden alıntı: black_sea_28
kitap almayı düşündüğümde alış veriş yaptığım site kitapyurdu.com'dur, tavsiye ederim.
KİTAPYURDU.COM'A ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.
Arkadaş kitaplar hakkında yorum ve tavsiyelerin yapıldığı bir site istemiş.
kitapyurdu.com'da her kitabın altında kullanıcıların yaptığı yorumlar var ama orda yorum yaptıkça puan (para) kazandığından insanlar yanlış yorumlar da yapabiliyor.
Hatta belki de kimileri okumadığı kitap hakkında yorum yapıyor.
Daha ciddi bir site olursa ben de faydalanırım._____________________________
-
Evet. Sadece yorumlara dayalı bir site çok iyi olurdu. _____________________________ -
bi arkadaş demişti internetten güvenilir ve ucuz kitap almak için bi site. Bana da o lazım ama bulamıyorum konuyu. Bilen var mı öyle bi site _____________________________ -
Böyle kült kitapların listelendiği, oylama sistemi olan, imdb'nin kitap versiyonu gibi bi site olsa çok iyi olurdu cidden. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Vullture
Böyle kült kitapların listelendiği, oylama sistemi olan, imdb'nin kitap versiyonu gibi bi site olsa çok iyi olurdu cidden.
İşte tam aradığım site.
_____________________________ -
Tayfa-140
haklı olabilirsiniz ben okuduğum kitaplar hakkında yorum yapıyorum ama okumadığı kitaplar hakkında yorum yapanların yorumu da kendini belli eder zaten.
Bir insan üstünkörü yorum yapmışsa veya yapmış olduğu yorum kitabın mahiyeti ile alakalı değil ise zaten o kişinin yorumuna da itibar etmemek gerekir._____________________________ Yarınlar hep güzel olacak denir. Oysa bugünler, dünün yarınları değil midir? (Victor Hugo) -
yapan birçok tanıdığım var başka sitelerden kopyala yapıştır yapıp puan kazanmaya çalışan... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaL
yapan birçok tanıdığım var başka sitelerden kopyala yapıştır yapıp puan kazanmaya çalışan...
doğrudur. Dedim da sizde kalsınız._____________________________ Yarınlar hep güzel olacak denir. Oysa bugünler, dünün yarınları değil midir? (Victor Hugo) -
herkes aynı arayışta ama çözüm yok :) _____________________________ -
şöyle yapabilir miyiz?
buraya veya başka hangi konu varsa oraya okunulan kitapları ve mahiyetini yazsak o kitabı almak isteyenlere de fikir vermiş oluruz ?
çok mu saçma fikir oldu yaw :)_____________________________ Yarınlar hep güzel olacak denir. Oysa bugünler, dünün yarınları değil midir? (Victor Hugo) -
Şöyle bi site buldum:http://www.sabitfikir.com/ idefix'te yorumların altında karşılaşıyoduk hep ama hiç girip incelememiştim, güzelmiş meğersem. :) _____________________________ -
Kitap Okuyoruz
Süper bir kitap yorum sitesi. Kitap ile ilgili bilgi almak istiyorsaniz birebir.
Tavsiye ederim_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: wolverine81
Kitap Okuyoruz
Süper bir kitap yorum sitesi. Kitap ile ilgili bilgi almak istiyorsaniz birebir.
Tavsiye ederim
Bu site baya iyiymiş sağol dostum._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: wolverine81
Kitap Okuyoruz
Tavsiye ederim
Site güzele benziyor.Üye oldum ama bir türlü giriş yapamadım.
Ekşi sözlüktende bakabilirsibiz ama büyük spoiler riski var
incelemenizi tavsiye ederim.okumak güzeldir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanaksoy -- 11 Mart 2012; 16:33:34 >_____________________________ -
Beyaz Kitaplık Naçizane blogumuzda detaylı kitap incelemelerini bulabilirsiniz. _____________________________ Beyaz Kitaplık -
quote:
Orijinalden alıntı: Beyaz Kitaplık
Beyaz Kitaplık Naçizane blogumuzda detaylı kitap incelemelerini bulabilirsiniz.
"Bursa Kitap Fuarı Ganimetleri" başlığı çok hoş olmuş. Sıkılmadan okudum._____________________________
Benzer içerikler
- uğur koşar hangi cemaatten
- abdülhamid han ı anlatan en iyi kitap
- manipülasyon kitap
- agatha christie kitapları sırası
- ısbn sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler