Şimdi Ara

Kitap Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar hangi kitabi onerebilirsiniz? en son percy jackson ve olimposlular serisini okudum. cok begendim cocuk kitabi diyolar ama bence kesinlikle cocuk kitabi degil okunmasi gerekir cok surukleyici. ben de tercihen bu tarzda fantastik kitap ariyorum. veya gerilim korku romani da olabilir. yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harry potter oku. Fantastik olarak pek agir degildir. Sonra yuzuklerin efendisi ve kara kule serilerini oneririm. Buz ve atesin sarkisi serisi de guzeldir. Ama baslama cunku seri daha bitmedi ve beklemek cok koyuyor.

• Harry Potter oku çok güzel

• Fantastik roman denince aklıma en başta Kral Katili Güncesi gelir.Okumazsan ayıp edersin.Daha sonra LOTR,Harry Potter diye git işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Fantastik roman denince aklıma en başta Kral Katili Güncesi gelir.Okumazsan ayıp edersin.Daha sonra LOTR,Harry Potter diye git işte.

kral katili guncesini bende cok merak ediyorum. listemin basinda o var. su uni. sinavi bitsin yazin ilk is okucam. delirmek uzereyim cok merak ediyorum ama suan okuyamiyorum.

• Merhabalar..
    Sizlere Google Kazançaları kitabını tavsiye ederim.Bu e-kitap , Affiliate Satış Ortaklığı Sistemini kaynakları ile beraber detaylı inceleyen ilk Türkçe wealth programıdır.
    BURADAN ÜRÜN SİTESİNİ ZİYARET ET.

• Lütfen ana konudan devam ediniz:

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ]
    http://forum.donanimhaber.com/m_1280636/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.