Şimdi Ara

Kitap okuyamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde ayda 3-4 kitap okuyan biriyim. Çok yoğun olduğum zamanlarda bile mutlaka okurdum. Bu yaz en son Haziranda Otomatik Portakal kitabını okudum. Sonra temmuz sonuna doğru Oscar Wilde De Profundis'e başlayayım dedim. Hala başlayamadım. Konsantre olamıyorum. Her gün sürekli içimden kitap okumak istiyorum diye geçiyor ama bir türlü kitabı elime alıp da oturup okuyamıyorum. Dikkatim hemen dağılıyor. Kitaptan mı kaynaklanıyor acaba diye düşündüm, hayır. Sanki kitap okuyacak yer beğenemiyorum gibi geliyor bir de. Ne yapmalıyım nasıl kurtulacağım bundan

Orijinalden alıntı: EllisNeptune

Arkadaşlar normalde ayda 3-4 kitap okuyan biriyim. Çok yoğun olduğum zamanlarda bile mutlaka okurdum. Bu yaz en son Haziranda Otomatik Portakal kitabını okudum. Sonra temmuz sonuna doğru Oscar Wilde De Profundis'e başlayayım dedim. Hala başlayamadım. Konsantre olamıyorum. Her gün sürekli içimden kitap okumak istiyorum diye geçiyor ama bir türlü kitabı elime alıp da oturup okuyamıyorum. Dikkatim hemen dağılıyor. Kitaptan mı kaynaklanıyor acaba diye düşündüm, hayır. Sanki kitap okuyacak yer beğenemiyorum gibi geliyor bir de. Ne yapmalıyım nasıl kurtulacağım bundan

Bence kütüphaneye git orada okumayı dene.Demek ki yer beğenemiyorsun veya ortam sessiz değil , dikkatini dağıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazador1453 -- 2 Eylül 2012; 12:36:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    'Kürt sorunu' ve çözümü
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.