Şimdi Ara

Kitap okumak istiyorum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Bir türlü okuyamıyorum odaklanamıyorum. Çok sessiz ortam olsa bile binbir düşünce geliyor. Kitap okumak istiyorum ama olmuyor. Yardım edin

• Düşünce ağırlıklı okuyosan diye söylüyorum.Sürükleyici kitap oku ilk olarak alsın götürsün seni.Harry Potter,Açlık Oyunları gibi kitaplar düşünülebilir
  • Sesler benim de dikkatimi dağıtıyor, kulak içi kulaklık takıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm at yardımcı olurum

• Ses konusunda haklısın ama aklına başka düşünceler gelmesini engellemek senin elinde gibi birşey yani eğer akıcı bir kitap olursa zaten kendini kitaba verirsin.
  • İlk zamanlar sevmezdim kitap okumayı. Sonradan çok istedim okumayı. Evdeki romanlardan alışmaya çalışıyodum herhangi romanlardan biri fakat aklıma binbir türlü şey geliyo. Onu şöyle yaparım, şu şöyleydi galiba derken kafam karışıyo kitabı bırakıyorum. Ozaman şöyle birşey istiyim sizlerden. Beğendiğiniz akıcı olan bi kitap ismi yazın bende beğendiğim birini alıp okuyayım.

Pm attım hocam
  • Cevremdekilerde okurken uykularinin geldigini ve satirlarda okunan kelimelerin biyere goturmek yerine, kendi bambaska dûslerinde gezindiklerinden şikayetçiydiler.Sevdigin türde ve akici bi kitapla baslamalisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Storques

İlk zamanlar sevmezdim kitap okumayı. Sonradan çok istedim okumayı. Evdeki romanlardan alışmaya çalışıyodum herhangi romanlardan biri fakat aklıma binbir türlü şey geliyo. Onu şöyle yaparım, şu şöyleydi galiba derken kafam karışıyo kitabı bırakıyorum. Ozaman şöyle birşey istiyim sizlerden. Beğendiğiniz akıcı olan bi kitap ismi yazın bende beğendiğim birini alıp okuyayım.

Pm attım hocam

Sevdiğin tür çok önemli. Hangi tür filmleri, dizileri veya konuları daha çok seviyorsan ona göre araştırıp okumalısın. Her roman sana göre olmayabilir.

• Aksiyon filmleri çok dikkatimi çekmiştir herzaman
  • Aksiyon-Macera-Gerilim seviyorsan Grange okumaya başla, çok seveceğinden eminim.
    Siyah Kan, Kızıl Nehirler, Leyleklerin Uçuşu tavsiyemdir.

• ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam
  • Yeni kitaba başladığım zaman bende de olur.Biraz zorla 15-20 sayfa oku devamı gelir.
  • Deneyeceğiz hocam bakalım :)
  • quote:

Deneyeceğiz hocam bakalım :)

Ben de şu an Kızıl Nehirler e başlamaya çalışıyorum.
  • Odaklan odaklann
  • quote:

Odaklan odaklann

• Bende de oluyor ara sıra. Neyse kitap okuyacağım diyelim fakat 1-2 sonra sınavlar başlıyor. Kitabı okuyorum ama bir yandanda sınavları düşünüyorum. 1-2 dakika sonra sayfalar okuduğumu ve hiç bir şey anlamadığımı görüyorum
  • Dan Brown iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.