Şimdi Ara

Kitap Kurtları için İndirimli & Taksitli Kitap Satış Siteleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
40
Favori
49.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kitapdenizi.com'u kesinlikle önermiyorum, siteye girdiğiniz zaman kullanıcı yorumlarına bakıyorsunuz, yorumlar süper, iş alış verişe gelince değişiyor, müşteri memnuniyeti sıfır, stoklarında olan ürünleri tercih etmeme rağmen ürünler alış veriş gerçekleştikten 2 gün sonra bile kargoya verilmedi, daha sonra telefon ettim, açan arkadaşın alış verişten haberi bile yoktu, daha sonra siteye girdim kitaplar kargoya verildi diye gözüküyodu kargo takip'e tıkladığım zaman hiçbişey açılmıyodu ertesi gün tekrar ilgili linke tıkladım kargo takip açılmıyo bunun üzerine tekrar telefon ettim açan arkadaş ürünün kargoya verildiğini söyledi durumu izah ettim ve kargo takip numarasını istedim, bu sefer aynı kişi ürünü henüz kargoya vermediklerini söyledi akşam kargo şirketi gelip kargonuzu alacak dedi, yine bişey söylemedim kapattım telefonu ertesi gün kargo yine çıkmamıştı bu sefer site üzerinden yorum yapmak istedim ve yorum yaptım ama yorumum olumsuz olduğu için yayınlanmadı bunun üzerine tekrar mail attım olumsuz yorumları neden yayınlamıyorsunuz dedim, bunun üzerine büyük bir yüzsüzlük ile bana mail attılar ve aynen şöyle yazıyordu olumsuz mesajlarıda yayınlıyoruz ama haklı olduklarında, bilginiz olsun arkadaşlar salı günü 130 liralık alışveriş yaptım pazartesi günü geldi, benden söylemesi canınız sıkılmasın diye söylüyorum!




  • Kitapyurdu sitesinde sonbahar indirimleri başladı.

    http://www.kitapyurdu.com/yayinevi/default.asp
  • arkadaşlar nadirkitap.com'u kesinlikle öneririm. Piyasada 15-20 tl arası olan bir kitabı ben burdaki sahaflardan 5 tl ye aldım ve hemen hemen 0 ayarında. Ayrıca teslimatta çok seri defalarca test edip onayladım.
  • Arkadaşlar bir site daha buldum;http://www.ucuzlukvadisi.com...Bazı kitaplarda indirim iyi ve worldkarta vadesiz 6 taksit yapıyorlar lakin sitenin "hakkımızda " bölümü yok. Yani satış yapanların kim olduğu belli değil, ya da ben göremedim. Güvenilebilir mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksenophanes

    arkadaşlar nadirkitap.com'u kesinlikle öneririm. Piyasada 15-20 tl arası olan bir kitabı ben burdaki sahaflardan 5 tl ye aldım ve hemen hemen 0 ayarında. Ayrıca teslimatta çok seri defalarca test edip onayladım.

    şimdi siteyi inceledim de hocam kitaplar iyi, fiyatlarda fena değil elimdeki kitapları bitireyim hemen oradan sipariş vericem.
    ayrıca site için çok teşekkürler.
  • kitapzen.com sitesinde sahaf kısmında zaman zaman %60'a varan indirim oluyor. şu anki kampanya sahaf kısmında kargo bedava. ayrıca bu kısımdan bir kitap eklerseniz sepete, ne alırsnız alın kargo bedava. kargo normalde de 4 lira. fiyatlar da genel olarak gayet uygun. çoğu kitabı burada daha ucuza buluyorum. daha önce yüzlerce liralık kitap aldım, bir sorun çıkmadı. hızlı ve güvenilir.

    dr'ın sağ sütunda gösterdiği günün fırsatına mutlaka bakın. inanılmaz fiyatlar oluyor.

    idefix'i pahalı kargosu yüzünden pek tercih etmesem de her hafta bir kitap ya da set %50indirimle satılıyor. orada da çok güzel kitaplar oluyor. ayrıca çok sevdiğim sabitfikir dergisini de ücretsiz sepete ekliyorlar her alışverişte.
  • Takip...
  • Selamlar,

    Genel fırsatlar bölümünde de yer alıyor fakat, konuyu görünce burada da yazmak istedim. Kitap severler için, çocuklarına ya da tanıdıklarına verebilecekleri güzel bir kitap ve hediye alternatifi.

    Her çocuğun kendisinin kahraman olduğu ve ilk sayfasında onun resminin olduğu özel kitaplar..

    www.benimmasalim.com üzerinden yapacağınız alışverişlerde %25 indirim

    İndirim kodu birden fazla kullanıcı tarafından değerlendirilebilir. Geçerlilik süresi 13.11.2011'dir.

    Referans kodu; 9991871 (İlgili referans kodunun sipariş ayrıntılarının yazıldığı ekranda referans kodu kutusuna girilmesi gerekmektedir, sistem otomatik olarak %25 indirim uygulayacaktır.)

    Tüm Türkiye'ye kargo ücretsizdir.... (Siparişten sonraki 24 saat süre içerisinde gönderiler kargo firmasına teslim edilir.)


    Parfe Medya Yayın

    Tel: 312 479 72 77
    E-mail: bilgi@benimmasalim.com




  • YEDİTEPE YAYINEVİ'NİN ÇIKARDIĞI OSMANLI TARİHİ 7 CİLT KAMPANYADA...

    http://www.hepsiburada.com/Liste/osmanli-imparatorlugu-tarihi-7-cilt/productDetails.aspx?productId=kyeditepe52646&categoryId=1510777

    PİYASANIN EN DÜŞÜK FİYATI ŞU ANDA BURADA.İLGİLİLERİNE DUYURULUR.
  • Takipp
  • hepsiburada.comm
  • Arkadaşlar insankitap bana indirim kuponu göndermiş %5lik indirim.

    Değerli müşterimiz insankitap.com dan 21.11.2011 - 26.11.2011 tarihleri arasında yapacağınız herhangi bir alışverişte kullanabileceğiniz +%5 indirim hakkı kazandınız. Bu İndirim sayesinde toplam siparişiniz tutarınızda +%5 avantaj sağlayacaksınız...

    18534649977067

    Lazım olacak kişiler kullanabilir.
  • hepsiburada, hizlial gibi sitelerde güncel kitapların çoğu bulunabiliyor, hepsiburada 50 tl üstüne taksit yapıyor, hizlial da böyle bir şart yok, ayrıca hizlial da kargo 2 TL.. bu siteler ilk etapta düşünülebilir..

    ancak bu iki sitenin bi dezavantajı var, kitabı karton kutunun içine koyup kargoya veriyorlar, kitap kutu büyükse için sallanıp köşeleri kırışıyor, eğer kutu küçükse yine aynı şey oluyor..

    bu konuda hassasanız hoşunuza gitmeyebilir.. kitabı kartona koliye koymadan önce koruyucu bir naylona sarmaları gerekir aslında..

    kitapyurdu çok önceleri kitabın altına ve üstüne iki karton koyarak kenarlarının zarar görmesini engeller, bunun üzerine de hava kabarcıkları olan bir kat kalın naylon sardıktan sonra kargo poşetine koyup yollardı.. tabi bu biraz emek istiyor, son aldığımda hava kabarcıklı bir zarfın içine koyup yollamışlardı sadece, sanırım öyle daha pratik oluyor..

    idefix'e gelince, onlarda karton bir kutuya koyuyor, ancak kutunun kenarları ve yüksekliği kitaplara uygun olacak şekilde tasarlanmış, altına hava kabarcıklı bir naylon üstünde de kendi hediyeleri olan bir dergi vardı... kitaplar bu kutunun içinde muntazam bir şekilde elime ulaştı.. bu açıdan kendilerini öneririm..

    ayrıca şuan sanal kitap fuarı var ve çoğu kitabı indirimli olarak stoktan gönderiyorlar..

    pegem diye bir site var, onlarda hepsiburada gibi kartona koyuyorlar.. ancak kutunun için küçük bir not defteri bir kurşun kalem iki de bardak altlığı çıktı..:) not defterini kullanıyorum ama diğerleri gereksiz olmuş..:)

    yeni keşfettiğim gazi kitabevinin sitesi var, hiç alışveriş yapmadım ama fiyatları uygun 75 tl üzeri de kargo bedava.. gelecek sefer birşeyler almayı planlıyorum..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: raskolnikov77

    Hepsiburadadan tek kitap aldım kargo ücreti almadı.. özel bir durum mu genel kampanya mı bilemiyorum..

    bazı kitaplarda kargo bedava.. mesela ben murat yayınlarının bir kitabını alacaktım kargo bedavaydı.. muratın merkezi ankarada, bu şekilde şehir dışında olan yayınevlerinin kitabında değişik bir uygulama olabilir.. varsa sizin de tespit ettiğiniz yayınevi belirtin lütfen..:)

    ama bir terslik var yanına başka kitap koyunca kargo yazıyor, bedavaya getiremiyoruz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obi1 -- 16 Aralık 2011; 0:04:40 >
  • Doğan kitap %30 indirimde.6 taksit imkanı da var.75 Tl üstüne kargo bedava.

    http://www.okuoku.com/tr/prdquery.php?u=12478&s=12
  • Hakan Günday kitapları %35 indirim ve 12 taksit imkanıyla burada.Ayrıca 75 tl üsütne 10 tl indirim çeki.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/hakan-gunday-ozel-set-7-kitap/productDetails.aspx?productId=kdoganset23503&categoryId=1502318
  • Bret Easton Ellis 3 Kitaplık Set ( Ay Parkı - Amerikan Sapığı - Glamorama ) % 60 indirimde..

    http://www.ilknokta.com/kitap/130716/Bret-Easton-Ellis-3-Kitaplik-Set-Ay-Parki-Amerikan-Sapigi-Glamorama-.html
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.