< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrF_T -- 15 Ekim 2020; 11:16:52 > |
Enpara 'nın kampanyasına katılıp BKM'den 50 tl ve üzeri kitap alıp 15 tl iade alıyorum Yıl sonuna kadar geçerli |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 16 Ekim 2020; 1:4:17 > |
Kardeşim cidden öyle mi ya ben de iki gün önce sipariş vermiştim hala sipariş hazırlanıyor yazınca bir terslik olduğunu düşünmüştüm en iyisi iptal edeyim hemen |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son 2 aydır şikayetvar ve ekşi sözlük yorumları çok kötü hocam bende hep alırdım ama bu ay hiç almadım. |
İdefix yeni üyelerine kitap alışverişinde ufak bir indirim yapıyor. Konuya eklemek istedim :) Not: Kargo kodu halen geçerli :) Teşekkür ederim hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgill -- 16 Ekim 2020; 19:28:22 > |
Prime ilk ay free kitabınabak ile kitapları karşılaştırın sonra karar verin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tosla kartınız varsa D&R üzerinden yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişte 20 TL iade yapılıyor. D&R ücretsiz kargo kodu da var. Çok iyi bir kampanya olmasa da hiç yoktan iyidir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10 gün önce prime üyelerine 150 üzerine (30+25) 55 TL indirim yaptı. Ayrıca kitap alımına % 20 indirim kampanyası oldu. Aceleniz yoksa bekleyin. Belki yeni bir kupon tanımlar yine. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 19 Ekim 2020; 17:14:16 > |
|