Şimdi Ara

Kitap Blogları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar arşiv oluşturmak adına açtığım bloğumhttps://www.zencefillikedi.com/ da kitap incelemeleri paylaşıyorum. Bloğu olan arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunmak isterim.

• Sizi ilgi ile takip ediyorum, başarılarılarınızın devamını dilerim.
  • Sizi çok başarılı buldum tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrDex

Sizi çok başarılı buldum tebrik ederim
    çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zencefillikedi

çok teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Rica ederim. Kitap seçimlerinizi nasıl yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: aagökhan

Sizi ilgi ile takip ediyorum, başarılarılarınızın devamını dilerim.
    çpk teşekkür ederim.
  • quote:

Rica ederim. Kitap seçimlerinizi nasıl yapıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    öncelikle konu seçimi yapıp ona göre araştırma yapıyorum. Örneğin tarihle ilgili Nazi Almanya'sına yönelik bir kitap okumak istiyorsam o konuda yazılmış kitapları inceliyorum. Zaten uzun yıllardır süregelen okuma listem var yenileri ekleniyor. onlar arasından ruh halime göre seçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zencefillikedi

öncelikle konu seçimi yapıp ona göre araştırma yapıyorum. Örneğin tarihle ilgili Nazi Almanya'sına yönelik bir kitap okumak istiyorsam o konuda yazılmış kitapları inceliyorum. Zaten uzun yıllardır süregelen okuma listem var yenileri ekleniyor. onlar arasından ruh halime göre seçiyorum.

Alıntıları Göster
    Nazileri araştıracaksınız mesela. Nazilerle ilgili 1 kitap yeterli mi duruyor yoksa 5-10 kitap okumadan başka konuya geçmiyor musunuz?

• quote:

Nazileri araştıracaksınız mesela. Nazilerle ilgili 1 kitap yeterli mi duruyor yoksa 5-10 kitap okumadan başka konuya geçmiyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Tek bir kitap okuyarak tatmin olmuyorum genelde.Sürekli aynı konu üzerine okumakta insanı sıkabiliyor onun için araya başka kitaplar alıyorum.
  • şahsen,
    her şeyimizi paylaşıyoruz ve çoğu şeyi artık farkında olmadan paylaşmak için yapar olduk
    kitap ve buna benzer bazı özel etkinlikleri ve yarattıkları duyguları rahat bırakalım en azından
    diyorum.

• _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Şahsen;
    Her paylaşımı takip etmiyorum, bu konularda çok seçiciyim, günümüz ne yazık ki paylaşım çöplüğüne dönmüş durumda, günümüzde ki kaliteli içerik üreticileri (örnekte de gördüğümüz gibi) çok az bu nedenden dolayı en azından kaliteli içerik üreticilerini rahat bırakalım.
  • aagökhan kullanıcısına yanıt
    saygı duyarım. benim burada tek altını çizmek istediğim nokta bu tarz blogları açan insanların kitaptan aldıkları keyfin azalacak olması. ki bu da temelinde beni değil paylaşımı yapan kişiyi ilgilendirir
    iyi günler

• _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ancak sosyal medya çöplüğünde kitap üzerine bir blog açmak ve bu bloğu canlı tutmak gerçekten zahmet verici bir iş lakin ben bunu zevk alarak ve hobi olarak yapıyorum. 'Kitaptan alınacak zevkin azalacak olması' cümlenizi anlayamadım ben kitap incelemesi yaparken ana hatlarından bahsediyorum ayrıntı vermiyorum bu durum benim kitaptan aldığım keyfi azaltmıyor aksine canlı tutuyor okuyucu içinse merak uyandırıyor. Kitap hakkındaki düşüncelerimi ilgi duyanlarla paylaşmak şahsıma göre araştırmacı bir okuyucu için faydalı olabiliyor. Çünkü ben de okuma listelerimi oluştururken başkalarının düşüncelerinden faydalanıyorum. iyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.