Şimdi Ara

kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan metro 33-34 okuyorum bu iki kitap bitince şu kitapları satın almayı düşünüyorum:

Dönüşüm Franz Kafka
    İntibah Namık Kemal
    Kerem ile Aslı
    Taaşşuk-i Talat ve Fitnat Şemseddin Sami
    Turfanda mı Yoksa Turfa mı? Mehmet Murat
    Zülfü Livaneli: Bir Kedi, Bir Adam, Bir Ölüm - Kardeşimin Hikayesi - Leyla'nın Evi - Serenad - Engereğin Gözü

aralarında tavsiye etmediğiniz okumasanda olur mu dediğiniz bir kitap var mı?

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

Zülfü Livanelinin kitaplarını öneriyorum. Çok etkileyici kurgusu var. Diğerleri de okunabilir edebiyatımızın yapı taşlarından. Ancak Metro serilerini önermiyorum. İnsana katacağı pek bir şey yok.

metroyu neden kötülediğinizi açıkçası anlamadım, bence bilim kurgu olarak gayet güzel bir kitap. ha diğer yazdığım kitaplarıda okuduktan sonra cidden nasıl olduğunu daha iyi anlarım.
    yorumun için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dönüşüm ve Serenad iyi sayılır. Diğerleri iyi değil. Dönüşüm roman tekniği açısında çok sıkıcı bir kitap, ama felsefi anlamda çok büyük bir kitap. Onu herkes anlayamaz!

Diğer kitapların edebi değeri yok. Klasik sıradan romanlar işte.

Kerem ile Aslı çok farklı bir konu, onu değerlendirmeye tabi tutamayız. Her yazarın kendine göre bir Kerem ile Aslı sı vardır zaten!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metrolar efsanedir. Bana kitap okuma alışkanlığını kazandırmıştır. Eski gürer yayınlarının çevirisi fazla iyi değildi ama yeni baskıyı panama yapıyor onda nasıl çeviri bilmiyorum. Fantastik mecralarda geçen çoğu kitapdan daha iyi olduğuna kalıbımı basarım!
    Felsefe Kitap Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Kitap tavsiyeleri
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.