Şimdi Ara

Kışlık Runflat lastik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kışlık runflat lastik alacağım 205/55/R16 ebadında. Kullananlardan marka önerisi olan varmı? Kışlık lastiklerde Goodyear, Michelin ve Continental en iyi ama Runflat de aynı mıdır?



  • runflat mantık olarak tüm lastiklerde aynıdır.. ancak kaliteyi koyacaksak ortaya MICHELIN'den başkasını tanımam.. bu zamana kdr kullandığım tüm araçlarda kış lastiği olsun hız lastiği olsun 4 mevsim olsun hep michelin taktım ve memnun olmadığım en ufak bir yanları olmadı...
  • Run Of Flat yani patlasada gidebilen lastikler de birbirlerinden çokta bir fark bulmak zor açıkçası.Bu teknolojiyi ilk bulan goodyear bu konuda diğer markalardan bir adım daha önde açıkçası.Tabi yararı kadar zararıda yok değil zarar derken konfor kaybı kaçınılmaz.ROF lastiklerin özelliği yanak kısmının aşırı sert olmasından dolayı lastik patlasada jant lastiği ezemediğinden bu şekilde gidebilmeniz ama bu aynı zamanda her kasisi ve çukuru size ses olarak geri döndürmekte. İllede ROF almak istiyorsanız ben goodyear derim.İyi akşamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurhankeskin

    Run Of Flat yani patlasada gidebilen lastikler de birbirlerinden çokta bir fark bulmak zor açıkçası.Bu teknolojiyi ilk bulan goodyear bu konuda diğer markalardan bir adım daha önde açıkçası.Tabi yararı kadar zararıda yok değil zarar derken konfor kaybı kaçınılmaz.ROF lastiklerin özelliği yanak kısmının aşırı sert olmasından dolayı lastik patlasada jant lastiği ezemediğinden bu şekilde gidebilmeniz ama bu aynı zamanda her kasisi ve çukuru size ses olarak geri döndürmekte. İllede ROF almak istiyorsanız ben goodyear derim.İyi akşamlar.

    lastik patladığında jant üstünde gitmekten daha iyidir




  • Cevaplar için teşekkürler. Bu durumda Michelin veya Goodyear düşünücem sanırım. Bu arada Runflatler daha pahalıdır herhalde. Fiyat farkı nedir acaba?
  • mesela goodyear'da normal 205/55/R 16 lastikler modeline göre 250 - 350TL arasında (tanesi)

    ROF'lar (run on flat) 450 - 550TL arasında.. ama çok daha güvenli tabiiki.. en azından güm diye patlayıp arabanın sağa sola çekmesi gibi bir durum yok..
  • normal lastiklerde çok nadir durumlarda güm diye patlarlar hiçbir lastik durduk yere gümlemez.yeterki siz havasını sureklı kontrol edin.biryerinde balon olusmusmu buna bakın gerısıne karısmayın.Bazı haberler yakında rof lastıklerın uretılmesının durucagı yonunde cunku cogu kullanıcının konfor acısından sıkayetlerı var.
  • walla nadir madir.. başıma çok güzel bir şekilde geldi... sağ ön birden bire patladı önceki arabalarımdam birinde ve direksiyonu sımsıkı tutup hemen ama bir o kdr zor bir şekilde durdurdum ama anında sapıtıyor araba... allahtan hızım 70km flndı da yırttık..
  • Benim de gümleme başıma geldi. Sol arka lastik gümledi, şehirlerarası yolda kırmızı ışıktan yeni kalkmıştım hızım o yüzden 70 filan idi, çok şükür kazasız durdum. O yüzden Pirelli lastikleri hiç sevmiyorum.
    Bu arada Runflat lastikler baya pahalıymış. Ne yapsak?
  • Sayin tech Zone,
    bmw 3 serisinde standart olarak uzerinde ne marka, hangi model lastik le geliyor?

    sizin tavsiyeniz nedir bu araçta, 16 inch , rf lastik ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matt3627

    Sayin tech Zone,
    bmw 3 serisinde standart olarak uzerinde ne marka, hangi model lastik le geliyor?

    sizin tavsiyeniz nedir bu araçta, 16 inch , rf lastik ..

    benim aracımın üstünde HMJ yıldız kollu 18" jant var ve üstünde de Continental ROF lastiklerle birlikte geldi.. gelen lastikleri hala kullanıyorum bunlar bitince Michelin ROF alıcam..
  • Arkadaslar bizim servisin tanidiktan bir fiyat aldim bugun 220 tl bridgestone rof iyimi sizce 205 55 16r

    4*220 : 880 tl
  • tanesi 220TL'den ROF lastik ha

    bana bayağı ucuz geldi nedense
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frtn

    Arkadaslar bizim servisin tanidiktan bir fiyat aldim bugun 220 tl bridgestone rof iyimi sizce 205 55 16r

    4*220 : 880 tl


    Bence de fiyat çok iyi. Fiyatı nereden aldığınızı öğrenebilir miyiz?
  • Goodyear ug runflat kullanıyorum çok memnunum
  • Bugün tanıdık lastikçiden 205.55.R16 ebat için kışlık Bridgestone LM25 runflat lastik için toplam 920 tl fiyat aldım. Sizce bu fiyat nasıl? Good Year da aşağı yukarı aynı fiyat olur dedi. Michelinin kışlık runflati yok dedi. Doğru mu?
  • BMW nin her kış çıkarttığı kışlık lastik+metalik jant fiyatları belli olmuş. 4 adet çift kollu 268 tipte 16'metalik jant + 4 adet ROF kışlık lastik fiyatı vergiler dahil 1650 euro olacakmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drcool

    BMW nin her kış çıkarttığı kışlık lastik+metalik jant fiyatları belli olmuş. 4 adet çift kollu 268 tipte 16'metalik jant + 4 adet ROF kışlık lastik fiyatı vergiler dahil 1650 euro olacakmış.

    hemen arayıp ebenizinki diyorum... o ne ya öyle fiyat mı olur?

    1) lastik hangi marka?
    2) jant hangi jant?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone


    quote:

    Orijinalden alıntı: drcool

    BMW nin her kış çıkarttığı kışlık lastik+metalik jant fiyatları belli olmuş. 4 adet çift kollu 268 tipte 16'metalik jant + 4 adet ROF kışlık lastik fiyatı vergiler dahil 1650 euro olacakmış.

    hemen arayıp ebenizinki diyorum... o ne ya öyle fiyat mı olur?

    1) lastik hangi marka?
    2) jant hangi jant?


    Aynen öyle, fiyatı abartmışlar artık. Bende fiyat bekliyordum ROF lastik almak için. Jantla birlikte alırım, 2. bir jantım olur diyordum. Kışın ayrı yazın ayrı takarım lastikler de zarar görmez diyordum. Fiyatı duyana kadar tabi.

    1. Lastik ROF, sanırım Conti olacak
    2. Jantlar çift kollu 268 tipte 16' boyutunda
    Bu fiyata kim alırsa?




  • KIşlık ROF Goodyear Eagle Ultragrip 205/55 R16 ve çıkma 4 adet styling 156 orjinal jant aldım toplam 1550TL ye maloldu.
    Tavsiyem böyle bir şey yapın ROF ları takması çıkarması zor olduğu için yeni jantlarınız zarar görebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.