Şimdi Ara

kışlık lastik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • connectlerin lastikleri neredeyse özel.ben kışlık kar tipi lastik soracaktım.
    hangi markayı tavsiye edersiniz özellikle kullananlarda bilgi alabilirmiyim.

• galiba kimse kışlık lastik kullanmıyor.doğrudur connect gibi canavara kışlık lastik gerekmez..
  • (: şahsen istanbulda kullanan birisi olarak sabah çok erken saatlerde don yapıyor sadece istanbul. geri kalan zamanlardada kar bile görmedim geçen sene. sulu kar yagmıştı bi kaç kere ondada yerler bile beyazlaşmadı.

gerek olmuyo yani. ama iç anadoluda kullanan kesinlikle vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

(: şahsen istanbulda kullanan birisi olarak sabah çok erken saatlerde don yapıyor sadece istanbul. geri kalan zamanlardada kar bile görmedim geçen sene. sulu kar yagmıştı bi kaç kere ondada yerler bile beyazlaşmadı.

gerek olmuyo yani. ama iç anadoluda kullanan kesinlikle vardır.

sadece yolda takmak için.(uzun yol)..varılacak yere varınca normal lastikle değişeceğim.buzda zincir veya çivili lastik harici sadece lastiklerin diş yapısı ile güvenli sürüş sağlanacağını zannetmiyorum.(sadece doğuda taksici arkadaşlar kışın tamamen dişsiz(kabak) lastık kullanırlar.pek zincir takmazlar.
  • Bızde lassa snowway die kıs lastıklerı var. bızden oncekı sahibinden kalma, sadece ismi aklımda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.