Bildirim
kışlık lastik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
galiba kimse kışlık lastik kullanmıyor.doğrudur connect gibi canavara kışlık lastik gerekmez.. -
(: şahsen istanbulda kullanan birisi olarak sabah çok erken saatlerde don yapıyor sadece istanbul. geri kalan zamanlardada kar bile görmedim geçen sene. sulu kar yagmıştı bi kaç kere ondada yerler bile beyazlaşmadı.
gerek olmuyo yani. ama iç anadoluda kullanan kesinlikle vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: cemrek
(: şahsen istanbulda kullanan birisi olarak sabah çok erken saatlerde don yapıyor sadece istanbul. geri kalan zamanlardada kar bile görmedim geçen sene. sulu kar yagmıştı bi kaç kere ondada yerler bile beyazlaşmadı.
gerek olmuyo yani. ama iç anadoluda kullanan kesinlikle vardır.
sadece yolda takmak için.(uzun yol)..varılacak yere varınca normal lastikle değişeceğim.buzda zincir veya çivili lastik harici sadece lastiklerin diş yapısı ile güvenli sürüş sağlanacağını zannetmiyorum.(sadece doğuda taksici arkadaşlar kışın tamamen dişsiz(kabak) lastık kullanırlar.pek zincir takmazlar. -
Bızde lassa snowway die kıs lastıklerı var. bızden oncekı sahibinden kalma, sadece ismi aklımda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X