Şimdi Ara

kışlık giyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kışlık mont önerebilir misiniz?rüzgar ve su geçirmemesi önemli şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • dostum ben yün bir kapşon aldım bir giyim mağazasından onu kullanıyorum rüzgar sorunum yok.bisiklet için olanlar bana pahalı geliyor.ben giyim mağazasından son kalan ürün indirimi yakalayıp 50 tl ye yünlü kapşon aldım memnunum.hem bisiklette hem dışarıda
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    teşekkürler öncelikle ama yol bisikleti sürdüğüm için yünlü bir mont kullanmam sorun olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisiklet sürüşü için polar,kapüşonlu,hırka gibi kıyafetleri satın almak daha fazla masraf etmenize neden olur,zaten 2-3 sürüşün ardından yanlış bir seçim olduğunu farkedeceksinizdir.Kışın sanılanın aksine kesinlikle kalın giyinmemeldir, sadece termal içlik ve rüzgar almayan bisiklet montu yeterli olacaktır.Model olarak tavsiye veremem ama su ve rüzgar geçirmemesi için softshell montları araştırmanı tavsiye ederim, decathlon montları da softshell kumaştan yapılıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maczone


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neil deGrasse Tyson

    bisiklet sürüşü için polar,kapüşonlu,hırka gibi kıyafetleri satın almak daha fazla masraf etmenize neden olur,zaten 2-3 sürüşün ardından yanlış bir seçim olduğunu farkedeceksinizdir.Kışın sanılanın aksine kesinlikle kalın giyinmemeldir, sadece termal içlik ve rüzgar almayan bisiklet montu yeterli olacaktır.Model olarak tavsiye veremem ama su ve rüzgar geçirmemesi için softshell montları araştırmanı tavsiye ederim, decathlon montları da softshell kumaştan yapılıyor

    Aman üstadım kalın giyinmeyin tavsiyesi biraz sıkıntılı olmuş. 2 hafta önce benzeri şekilde hava daha sıcakken havaya aldanıp içlik ve montla 15 km civarı pedal bastım aynı zamanda da şifayı kaptım. Şu sıralar daha da tehlikeli lodos var ve saat 15'den sonra sert esmeye başlıyor. Dünde 25 km civarı yol çok sert esmesi sebebiyle boyunluk, içlik, ince montun üstüne kalın bir mont daha giydim ve kaskın içine de ince bere taktım. Eğer bunları yapmamış olsam yine şifayı kapmıştım. Tamam sürerken terliyorsunuz ama sürüşünüz bitince eve dönüyorsanız bu pek sorun olmuyor.

    Bisiklet ürünleri denince akla decathlon geliyor ve gerçekten kaliteli ürünler var. Ataşehir brandium decathlon'da ne lazımsa kolayca bulunuyor.

    boyunluk-bere-buff gibi aksesuarları söylemeyi unutmuşum, ince giyinin derken bunlarsız sakın çıkmayın dışarı
    ben -20'lerde karda bile sürüş yapıyorum bu yazdığım malzemeler yeterli oluyor ama bende de el üşümesi sorunu var, polar eldiven + uzun parmak bisiklet eldiveni giymediğim sürece kışın parmak uçlarım donuyor




  • Merhaba, bisiklet binerken mont olarak örgü ceket giyilmemeli. İlerde kışın kar yagdinda havalar dahada sogudunda mont işe yarayacaktir. Ne naylon ne de örgü, normal magazadan senin bedenine uygun herhangi bir mont alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu şart değil ama bir yatırım olarak düşünün . Bir kere gore tex ürün alın üstünüze, rüzgar ve yağmur derdiniz kalmayacak sadece ısınmak için nasıl bir kombinasyon gerektiğini bulmanız gerekecek. Bisiklet sürerken vücut sıcaklığınız artacağı için 2 veya 3 katman ince şeyler sıfır derecede bile yeterli olacak sadece durduğunuzda üşürsünüz ,terlemişseniz hasta olabilirsiniz . Bazı kişilerin soğuğa dayanıklığı yüksek maalesef ben öyle değilim kat kat giyiniyorum ama içinize giydiğiniz ürünler koşu yada bisiklet için tasarlanmış olursa ter atma /tutmama konusunda yardımcı olur . Ne yaparsam yapayım yokuşlu bir şehirde terlemek kaçınılmaz sadece terli iken rüzgar yememeniz, durunca üşümemeniz lazım .

    Gelelim maddi boyutuna gore tex ler pahallı maalesef ama indirimde yada defolu ya da ihraç fazlası logo kapatılmış şekilde yarı fiyatına bulabilirsiniz . Diğer iç giyim ürünlerini çok makul fiyata outletlerden temin edebilirsiniz . İstanbul da iseniz size mağaza tavsiye edebilirim.




  • Nedense size pm gönderemiyorum buraya yazınca silinme ihtimali var ama o zaman kadar okursunuz sanırım . Marka ürün outletleri içerisinde en iyi fiyatı sunan nike factory outletler . Şu an olivium ve deposite de olduğunu biliyorum sanırım viaportta da var. Buradan koşu üzerine tasarlanmış ürünler alabilirsiniz çok uygun fiyata . Ama bazen hiçbirşey bulamazken bazen oldukça iyi şeyler çıkabiliyor . Fiyatlar biraz yükselmiş durumda . İçlik olarak nike pro combat denk gelirse bazı modelleri çok iyidir.
    Bir diğer yer Kadıköy de Ansal diye bir mağaza varki bence cevher niteliğinde . ismini duymadığımız fakat gayet iyi markaların ürünleri var bisiklet üzerine.Fakat çok iç içe ürünler biraz sabırla arasanız fiyat performans çok çok iyi şeyler var . Fuarda iken bi bisiklet taytı almıştım pedli inanılmaz iyi çıktı 5 saatlik sürüşte bile hala rahatsızlık vermiyordu kalça bölgesi decathlon ürünleri 1-2 saat idare ediyor . Ben 3 logoya dikkat ediyorum goretex ,windstopper , windproof şeklinde ,eğer fiyatları makulsa alıyorum .
    Size fikir vermesi açısında fiyat skalamıda belirteyim 1300 çok çok pahallı bence . goretex üstü 250 ye aldım 2 sene önce, bir sene öncede aynı fiyata pantolon aldım ama pantolonu sadece yağmura yakalanırsan giyiyorum. Üst dış giyim için 200-400 aralığı benim sınırlarım . İç giyimde de 100 ü geçmem ki 50-60 a çok iyi şeyler çıkabiliyor . Yukarıda bahsi geçen taytı 120 ye aldım geçen haftalarda ansal dan 4 şapka ve kulak koruyucu 160 a aldım biraz pahallı oldu ama 3ü wind stopper ki iki tanesi çok iyi çıktı.
    Giyim ve hava şartları bisiklete binmenize engel bir durum değil . Durduğunda üşümemek için bir parça yedek kıyafet taşıyabilirsin üzerindeki en ıslak parçayı değiştirmen yeterli olur .




  • Merhaba fikir vermesi açısından daha önceden bu konu hakkında bir yazı yazmıştık bir göz atın

    https://kilitlipedal.com/2017/03/11/ne-demek-usuyorum/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler tavsiyeleriniz için decathlondan aldım memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.