Şimdi Ara

Kişisel yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 5 10 yıldır bu forum bana hep yardımcı oldu, kimi bilgisayar konusunda kimi donanım konusunda, ama hiç aktif bi üye olamadım, galiba bu kendi üşengeçligimden kaynaklanıyor,

konumuza gelince, aslında konuya nasıl başlıcagımı bile bilemiyorum.

denizlide 2 yıllık üniversite ögrencisiyim, 1. yılımdayım ve 23 yaşındayım şanssızlık eseri geldigimden beri ( ortalama 6 ay) 3 ev degiştirdim ve bunun sonucu birikimimi bitirdim, zorunlu olarak bi cafe de çalışmaya başladım akşam 5 gece 12, ama artık gerçekten sıkıldım müşteri odaklı işlerde çalışmaktan bu yaşıma kadar = burgerking, mcdonald, dominospizza, caycı,dolmuş muavini gibi işlerde çalıştım hep insanlara hizmet verdim. birde üstüne yetmezmiş gibi idda oynayarak kendimi 4 bin tl kredi kartı borcuna soktum, ( hala borcunu ödüyorum).

sizlerden istegim denizlide ofis işi olsun, ne bileyim, bi fabrika olsun, yada farklı bi iş olsun, teknoloji üstüne olsun, farklı bi işte çalışmak istiyorum. kısaca sizden kişisel bi yardım istiyorum bak kardeşim şunu yapsan daha iyi bunu yapsan daha iyi şu yoldan ilerle gibi tavsiyelerinizi canı gönülden merakla bekliyorum.
    konu dagınık olabilir, çünkü kafam bile çok karışık napicagımı bilemedigimden konuyu bile toplayamadım.

adminlerim konu yanlış yerde açılmış ise özürümü kabul edin,

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.