Bildirim
Kişisel noyu engelleme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Böyle bir model yok.. SE'nin çağrı engelleme sistemi, ancak telefon rehberinde olmayan kişilerden çağrı almanı önleyebilir.. Ama, sen; "telefon rehberimde olmayan kişiler de beni arasın, sadece tek bir numara veya belirleyeceğim başka numaralar beni aramasın" dersen, işte bu olmuyor
Bu özellik sadece SE'de değil, bildiğim kadarıyla hiçbir telefonda yok.. Bazı symbian telefonlarda programla yapılabildiği söyleniyor ama, tam olarak bilemiyorum ne derece doğru.. -
bende de w800i var. bi ara bişey yaptım, aradığınız kişi şu anda çağrı kabul etmiyor dedi. çok uğraştım bi daha yapamadım. nasıl yapabilirim onu bi daha. mümkünse özel msj ile cvp verebilir misiniz. unuturum filan. -
w810i kullanıyorum.bu modelde bahsettiğin özellik yok.Saedece telefon rehberındekılere izin veren secenek var.Telefon rehber dısının cagrılarını engelleyebılıyorsun..
forumda gorunce böyle bır ozellık neden telefonlarda yok dıye dusunmedım degıl.Hoş bir ozellık olurdu bence de. -
quote:
Saedece telefon rehberındekılere izin veren secenek var.Telefon rehber dısının cagrılarını engelleyebılıyorsun..
bunu nasıl ayarlıyoruz -
bildiğim kadarıyla kişileri gruplamanız lazım önce..
daha sonra şu grup arasın / arayamasın gibi options lar var..bu şekilde olması lazım..?
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
quote:
Saedece telefon rehberındekılere izin veren secenek var.Telefon rehber dısının cagrılarını engelleyebılıyorsun..
bunu nasıl ayarlıyoruz
-
quote:
Orjinalden alıntı: volie82
bildiğim kadarıyla kişileri gruplamanız lazım önce..
daha sonra şu grup arasın / arayamasın gibi options lar var..bu şekilde olması lazım..?
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
quote:
bunu nasıl ayarlıyoruz
tamam sagol bir deniyeyim -
Siemenslerde var bu özellik. -
bir kaç saniye çalıp meşgule düşürmesi çok saçma hiç çalmadan düşürse çok iyi olurdu -
samsung u600 de var böle bi özellik -
p990i de böyle bir sorun yok.
bir kaç saniye çaldırıp sonra meşgule düşürmüyor...
Direk aramayı engelliyor
arayan hiç bir şey duymuyor..
Tek numara engelleme de var, istediğin numarayı engelliyorsun... -
Böyle Bişeyler Bulursanız Haberimiz Olsun;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X