Özellikle erkekler; vücut bakımınız nasıl? Su ve sabun haricinde kullandığınız ürünler var mı? Vücut Şampuanı (Duş Jeli), Body lotion, nemlendirici, kullandığınız parfüm? Ne sıklıkta kuaföre gidersiniz? Ne kadar kendinizi metroseksüel hissediyorsunuz?
herkes leşmi kokuyo arkadaşlar? okuyup çıkan 8 kişi???
walla ben burberry's losyon kullanirim koltuk altlarim icin. parfumumde ayni markanin imalatidir. giyimimde spor - punk - concon arasi birşeydir. herşeyin kalitelisini giyerim. haftada bir niveanin yuz temizleme kremini kullanirim. ellerime de bakarim tabiki. diş temizliği de önemli, günde iki kere fırçalarım.. inci gibindir. ayda iki kere kuafore giderim oda enseler için, saçlar zaten 3 numara. bazende friksiyon yaptırırım. aklıma gelenler şimdilik bunlar.....
şu topiğe kızlar hangi parfümden hoşlanır diye yazsaydım post patlardı herhalde! asdasd reloaded sağol medeni cesaret için, ama nick fake gibi neden?
hayır fake degilim ama anlamadıgım surekli banlanıyorum? modlardan birisi kafayı bana takmış olsa gerek.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme