Şimdi Ara

Kişisel Antrenmanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mevkisine göre felan hangi özellikleri iyi olmalı ? Ona göre antrenman yaptıracağım oyuncuya ? Mesut Özilden mesela istediğim verimi alamıyorum ( asist kralı ama olsun )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Exvision

Bazı kilit bölgeler var. Forvetlerde bitiricilik ve soğukkanlılık, kanatlarda özel yetenek ve hız. Ne istediğine bağlı.

komple oyuncuları severim

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

Bazı kilit bölgeler var. Forvetlerde bitiricilik ve soğukkanlılık, kanatlarda özel yetenek ve hız. Ne istediğine bağlı.

Rooney ve Van Persie tam senlik. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

Rooney ve Van Persie tam senlik. ;)

tevezde iyi işimi gördü 2 senedir hocam.

persie yi sevmiyorum ama rooneye kimse hayır demez

• Mesut'a dayanıklılık çalıştır çabuk yoruluyor.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.