Şimdi Ara

kısır yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kısır Tarifi

    Malzemeler;

    2 su bardağı ince bulgur
    1,5 su bardağı sıcak su
    2 yemek kaşığı domates salçası
    1 çay bardağı zeytinyağı
    1 tatlı kaşığı tuz
    1 tatlı kaşığı pul biber
    2 adet limon
    ½ Çay bardağı nar ekşisi
    6 dal taze soğan
    ½ demet maydanoz
    ½ demet taze nane

    Kısır Yapılışı;

    2 su bardağı ince bulguru geniş bir kaba alalım.
    1,5 bardak sıcak suyu ekleyip bulgurlar şişene kadar bekleyelim.
    Bulgurlar şiştikten sonra tane tane olması için bir güzel karıştırın.
    Üzerine 2 yemek kaşığı domates salçası be 1 çay bardağı zeytinyağı ekleyip malzemeler bulgurun her yerine homojen bir şekilde yayılmasını sağlayalım.
    2 limonun suyunu, tuzu pul biberi ve nar ekşisini ekleyin
    Son olarak 6 dal taze soğanı yarım demet taze nane ve maydanozu ekleyip servise hazırlayalım.



  • afiyet olsun

  • teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellerinize sağlık

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.