Şimdi Ara

Kişiliğimi çözdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önceden pek fazla çevrem olmamasının nedenini etrafa bağlardım ama benim özelliğimle alakalıymış.

    İstiyorum ki herkesle muhabbetim olsun ama kimseyle arkadaş olmayayım ve tek takılayım.Mesela bir ortamda herkes beni bilsin konuşacak insanlar olsun ama onlarla o ortam dışında görüşmeyeyim istiyorum.Yani samimiyet sevmiyorum.Herkesle merhaba merhaba olmak istiyorum.

    Oyun oynarken bile öyle.Single player oyun hiç sevmem hep online oynarım ama onu da tek oynarım.Klanmış,grupmuş hiçbirine girmem.Yani Yıldız Tilbe'nin dediği şekilde bir kişiliğim var "insanlardan nefret ediyorum ama onlar olmayınca da canım sıkılıyo"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İnsanlar senin gibi insanları pek sevmezler. Soğuk nevale deyip uzar dururlar. Genelde iyi vakit geçirebildikleri ya da beraber bir yere gidebildikleri insanlarla samimi olurlar. Benim çevrem geniş. Herkes tanır. Saygı da duyarlar ama birkaç arkadaşım dışında çok samimi değilim. Bunun sebebi ise herkese yardım etmek oluyor. Biri gruba soru sorduğunda genelde detaylı ben cevap veririm. Biri derste zorlandıysa ben yardımcı olurum. Onlar da bu nedenle bana iyi davranıyorlar. Kısacası yatırım yapmadan getiri bekleyemezsin.
  • Ben de böyleyim, biriyle tanıştıktan sonra biraz ayrı kalmam lazım, ama o sefer de soğuyorsun.
    Ha bir de insanlar her seni gördüğünde konuşmanı bekliyor. Ben o yükümlülüğe girmek istemiyorum nedense, tam çözemedim. tabi bunları etkileyen özgüven eksikliğim de var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daten

    İnsanlar senin gibi insanları pek sevmezler. Soğuk nevale deyip uzar dururlar. Genelde iyi vakit geçirebildikleri ya da beraber bir yere gidebildikleri insanlarla samimi olurlar. Benim çevrem geniş. Herkes tanır. Saygı da duyarlar ama birkaç arkadaşım dışında çok samimi değilim. Bunun sebebi ise herkese yardım etmek oluyor. Biri gruba soru sorduğunda genelde detaylı ben cevap veririm. Biri derste zorlandıysa ben yardımcı olurum. Onlar da bu nedenle bana iyi davranıyorlar. Kısacası yatırım yapmadan getiri bekleyemezsin.
    Aynen bunu yaşıyorum.Ben önceden insanlara suç atardım meğer benim davranışlarım böyle olduğu için ilişkileri uzatamıyormuşum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.