Şimdi Ara

Kısayol Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açıp ccleaner ile temizlik yaptıktan sonra operayı açıyım dedim. Format attıktan sonra yer imlerim v.s. kaybolmasın diye D klasörüne ayrı p. files yapıp oraya kaydettim. Win 7'de başlat menüsünün bulunduğu yere kısayol atadım. Ama bana bu kısayolun başvurduğu 'opera.exe' öğesi değiştirilmiş veya taşınmış hatayı verdi. Yüklü olduğu klasöre bakınca opera.exe yok . Ama program ekle kaldırda var. Operanın exe dosyasını ccleaner silmiş olabilir mi? ve operanın exe dosyasını nasıl geri getirebilirim.

• Yeni kurdugun opera ile onceden yedegini aldigin operanin versionlari farkli olabilir tekrar kaldirmadan uzerine kurup deneyebilirsin.

Orijinalden alıntı: Unknown58

Yeni kurdugun opera ile onceden yedegini aldigin operanin versionlari farkli olabilir tekrar kaldirmadan uzerine kurup deneyebilirsin.

Hocam yanlış anlamışsın. Yeni opera falan kurmadım uzun zamandır format falanda atmamıştım. Bilgisayarı kapatıp yarım saat sonra açtığımda opera kısayolu çalışmıyordu. Benim iki sorum var.
    1. Yer imlerim kurtarabilirmiyim.
    2.Yeni operayı üstüne kursam eskisi gibi devam eder mi ayarlarım falan
  • C:Documents and Settings Kullanıcı Adı Application Data Opera Operaprofile klasöründeki opera6.adr dosyasını notpad yardımı ile açarak görebilirsin bunun yedegini al tekrar kur operani daha sonra degistirirsin.
    Eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa...
    Bırak uçsun!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavyede "space" tuşu sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    Chrome da Klavye Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.