Şimdi Ara

kısadönem asker için max hava değişimi süresi nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
30.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kısa dönem asker için max hava değişimi süresi nedir?2 ay hava değişimi alma durumum var bu süre askerden sayılırmı terhis olmama 2 ay kala tam muayene olacagım bilenler lütfen yazsın



  • 0212 2579445 artık sana bunu tavsiye ederim.
  • 3 aydır. eğer 2 ay kala hava değişimi alırsan ve 2 aydan uzun süre verirlerse dönmene gerek kalmaz.
  • tesekkür ederim noktanın sabiti.Sanırım muayene günüm ve bir günyatısım var sanırım 2 ay alırsam askerlik sürem biter gibi.İlginiz için tesekkür ederim
  • 45 gün
  • Kesinlikle ve kesinlikle kısa dönem askerlikte maksimum hava değişimi süresi 45 gün uzun dönemde ise 90 gündür. Bu sürelerden fazla hava değişimi alan kişinin askerliği aldığı fazla gün kadar uzar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

    3 aydır. eğer 2 ay kala hava değişimi alırsan ve 2 aydan uzun süre verirlerse dönmene gerek kalmaz.


    Yanlış bilgi vermeyelim.

    45 Gündür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sT.curSe


    quote:

    Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

    3 aydır. eğer 2 ay kala hava değişimi alırsan ve 2 aydan uzun süre verirlerse dönmene gerek kalmaz.


    Yanlış bilgi vermeyelim.

    45 Gündür.


    hocam geçen sene bir arkadaş 90 gün hava değişimi almıştı fazla kilodan. sonra da 2. 90günü alıp tezkereyi almıştı. ona dayanaraktan bu şekilde beyanatta bulunmuştum.
  • ewet arkadaşlar yokmu tam bilgisi olan bende 90 gün aldım hava değişimi araştırıyorum ama hep muallakta kalmış cevvaplar
  • Kisa donem icin yuzde yuz kirkbes gundur ogrendim fazlasini alirsaniz askerlik uzar
  • 45 günden sonrası askerliğinize eklenir. 90 gün hava değişimi alan adam 45 gün fazla askerlik yapar.
  • peki arkadaşlar bişey daha sorucam doktor bana hava dğişimi bittikden sonra smk'lı olduğum için yine yatıcağımı söledi ve sana tekrar vericem hava değişimi dedi sonrada muaf olucan gibi bişy dedi bu doğrumudur bilgisi olan ?
  • Hayir seni curuge ayirmadigi surece asker olarak kalirsin tam gununu doldurana kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dadvi

    peki arkadaşlar bişey daha sorucam doktor bana hava dğişimi bittikden sonra smk'lı olduğum için yine yatıcağımı söledi ve sana tekrar vericem hava değişimi dedi sonrada muaf olucan gibi bişy dedi bu doğrumudur bilgisi olan ?

    90günlük hava değişiminden sonra tekrar 90gün değişim almazsın çürük raporu verirler.

    90gün sonunda sana askerlik yapabilirsin derlerse 17Mayıs yerine 2Temmuzda dönersin..
  • peki arkadaşlar hava değişimindeyken raporla en yakın şubeye git demek ne demek ?
  • HAVA DEĞİŞİMİ ALAN ARKADAŞLAR İÇİN ANLATIYORUM.
    1-KISA DÖNEM ASKERLER İÇİN 45 GÜN SINIR
    2-UZUN DÖNEM ASKERLER İÇİN 90 GÜN

    HAVA DEĞİŞİMİ ALINCA NE YAPACAKSINIZ.
    1-HER HASTANE FARKLI KAĞIT VEREBİLİR O YÜZDEN ANLATICAM
    HAVA DEĞİŞİMİ RAPORU ALDIYSANIZ 3 ADET AYNISINDAN VARSA FATURA GİBİ DİR ONUN BİRİSİ SİZDE KALACAK ONUNLA HAVA DEĞİŞİMİ PARASI ALACAKSINIZ O YÜZDEN KAYBETMEYİN ALACAĞINIZ ORTALAMA RAKAM 300-350 TL ARASI
    2- HAVA DEĞİŞİMİ ALDIN YAPACAKLARIN ŞUNLAR EVİNE GİDİYORSUN UYGUN BİR ZAMANDA HAVA DEĞİŞİMİ TARİHİ İÇİNDE EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNE GİDİYORSUNUZ ONLAR SİZİN HAVA DĞEİŞİMİ KAĞIDINI ALIYOR SİZE BİR EVRAK VERİYOR HAVA DEĞİŞİMİ BİTERKEN SON 5 GÜN KALA GEL DİYOR 4 GÜN KALA DA GİTSEN BİŞEY OLMAZ MERAK ETME . 12 ADET FOTOĞRAF ALACAKSIN ZATEN O VERDİKLERİ KAĞITTA YAZIYOR BUNLAR .
    SON 4 GÜN KALA GİTTİN DİYELİM ONLAR SENİ EĞER HAVA DEĞİŞİMİN SMK LI İSE SMK OLARAK HASTANE BELİRTİLMEMİŞSE YETKİSİ OLAN BİR HASTANEYE SEVK ETTİREBİLİRSİN YANİ HAVA DEĞİŞİMİ ALDIĞIN YERE GİTMEK ZORUN DEĞİLSİN AMA DERSEN ONLAR TEDAVİ ETTİ ORAYA GİDECEM BAŞKA . BAZENDE KESİN OLARAK HAVA DEĞİŞİMİNDE HASTANE BELİRTİR OZAMAN ORAYA GİDECEKSİN.
    3- ASKERLİK ŞUBESİ SEVK EDECEK SENİ BU ARADA GENELDE SENİ HAVA DEĞİŞİMİ BİTMESİNE 2 GÜN KALA ORAYA GİT FALAN DER ZARFI KAPATIR SANA AÇTIRMAZLAR SAKIN GİTME HAVA DEĞİŞİMİ NE ZAMAN BİTİYORSA OZAMAN GİT BİŞEY OLMAZ MERAK ETME.
    4- BU ARADA HAVA DEĞİŞİMİ DURUMUNU KÜTÜĞÜN NEREYE BAŞLIYSA O ASKERLİK ŞUBESİNE HAVA DĞEİŞİMİ ALDI DİYE YAZIŞMIYORLAR SONRA SANA PATLIYOR ( PATLIYOR DERKEN KORKMA BİŞEY OLMAZ EVİNİ ARARLAR NEDEN BİLDİRMEDİNİZ DERLER ASKERE TESLİM OLMADIMI FALAN DERLER SANKİ BU BİLDİRME GÖREVLERİ BİZE AİT ) KÜTÜĞÜNÜN OLDUĞU ASKERLİK ŞUBENE FAKS ÇEKEREK BÖLE DURUMLARLAR KARŞILAŞMAMIŞ OLURSUNUZ BİLGİNİZE

    SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY VARSA DENEYİMLİ OLARAKL CVP VEREBİLİRİM
  • ısa dönem askerler için 45 günlük kısmı askerlik hizmetinden sayılır. Üzerindeki hergünü askerlik hizmetinize ekleyip yaptırırlar.
  • benim nişanlım bir ay askerlik yaptıktan sonra askerlikte ortaya çıkan bipolar kişilik bozukluğundan dolayı psikiyatriden 90 gün hava değişimi aldı.şimdi bir sürü ilaç alıyor. bu tedaviden dolayı uyku hali yorgunluk var haliyle.çürük raporunu da istemem diyor. çürük alınca kamuda hiçbir işe giremezsin,ehliyet alamazsın her yerde karşına çıkar demişler. bizde bu bitkinlik haliyle nasıl askerlik yapacak korkuyoruz.zaten askerde gelişti herşey o ortamda ataklar tekrarlarsa diye endişeleniyoruz.çürük raporunun iş alanında bu tip olumsuz etkileri var mı bilenler hatta birebir yaşayanlar varsa cevap yazarsanız çok sevinirim.2 ay sonra tekrar heyete girecek bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler diye hayırlısını bekliyoruz.
  • Hastalik ruh ve sinir hastaligi oldugu icin kamuya giremeyebilir normal curuk alan ornegin kilo sorunu,uyku apnesi vb seylerde sorun olmuyor
  • peki 30 günden az kalan askerlik için kendi askerlik şubeme gittim geriye 3 gün gibi bir süre kalıyor o 3 gün için imza atıyorsun falan dediler durum nedir bilginiz varmı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.