Şimdi Ara

Kısa sürede nasıl vücut yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 yaşındayım bu yıl liseye başlayacağım. Boyum 1.77 kilom 89 yağ oranım ise %25.5 .Yaklaşık bir aydır , Haftada 2 gün muay-thai dersi alıyorum ve 4 gün de fitnessa gidiyorum. Ve 2 haftadır düzenli olarak her gün yaptığım bi mekik programım var . Ama fitnesstaki hocalar diyet programı veremediklerini söylüyorlar . Kol kasım şuan benim için yeterli ben sadece six pack ve göğüs kası yapmak istiyorum bunun içinde yağ oranımı baya düşürmem lazım . Ama nasıl yağ oranımı ve kilomu düşürebileceğimi bilmiyorum lütfen yardım edin ve ne kadar bir sürede yağ oranımı düşürüp kaslarımı belirginleştirebilirim.Şimdiden teşekkür ederim.

DEXTER-Spartacus-Leyla ile Mecnun-Chuck-Walking Dead-How I Met Your Mother-Suskunlar-Game OF Thrones-Dr. House-Behzat Ç.-Kuzey Güney
    Alcatraz-Breaking Bad
  • kısa süre derken 1-2 hafta gibi bişeyden mi bahsediyosun? senin vücudunun adam gibi bişeye benzemeye başlaması için için 6-7 ayı var en az. başlaması için diyorum dikkat çekerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan AD -- 6 Ağustos 2012; 21:19:50 >

DEXTER-Spartacus-Leyla ile Mecnun-Chuck-Walking Dead-How I Met Your Mother-Suskunlar-Game OF Thrones-Dr. House-Behzat Ç.-Kuzey Güney
    Alcatraz-Breaking Bad
  • ilk önce sıkı diyet yağ orani ne öyle :/ sonra kardiyo ormanlarda sabahin erken vakti 30 dakika kos sonra karın egsersizi antremanlari yap her günün programi olsun pzt karın kası salı biceps triceps carsamba karin kasi vs sonra barfiks çek bol bol yağli seyler yeme patataes kziartmasi kola vb bu arada yağ oranini nerede ölçtürdün

Alcatraz-Breaking Bad
  • LÜTFEN yardım edin .

Alcatraz-Breaking Bad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapman gereken tek şey koşmak , koştuktan sonrada mekik çekmek. Spor salonundaki hocalardan farklı mekik şekillerini öğrenirsin. Hem kilo verır , hem guclu bı akcıger kondısyonuna sahıp olursun...Baklava ıcınde on hazırlık olur
    yavaş yavaş koşarsın , önce 1 hafta1 km koş , sonraki hafta 1.5 km.............sigara içmiyorsan zaten rahat arttırırsın
  • 3 dakika eğimli şekilde yürüme ardından 2 dakika koşma yaparak 30 dakika koşu bandında çalışıyorum . Maalesef salondaki hocalar hiç yardım etmiyor ve hiçbir işe yaramıyorlar. Zaten yeni liseye başlayacağım sigara içmiyorum . Ergen olduğum için kafama göre diyet programı yapamıyorum veya karbonhidratı o kadar azaltamıyorum ama hocalarda diyet programı veremeyeceklerini söylüyorlar. Nasıl beslenebilirim. Ve büyüme çağımda olduğum için supplement kullanmıyorum acaba l-carnitine kullanabilirmiyim.

Alcatraz-Breaking Bad
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.