Şimdi Ara

Kısa, Öz ve Masrafsız, Cointellect'te doğru yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ***BU KONU BITCOIN'E YABANCI OLMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN YAZILMIŞTIR***

    Arkadaşlar merhaba,

    Defalarca açılmış bir konu CoinTellect lakin ben bizzat kontratlara para yatırmadan nasıl para kazanabilirsiniz buna değineceğim.
    Öncelikle Cointellect'ten haberi olmayan arkadaşlar için çok kısa olarak diyebilirim ki, Cointellect bir tür DOGECOIN havuzu. Nasıl havuzlarda para kasıyorsanız burada da aynısı yapılıyor. Ne eksik ne fazla.
    Lakin şöyle bir şey var, Cointellect'in getirisi inanılmayacak kadar yüksek. Evet, herhangi bir pool'da günde 15-20cent kazanabileceğiniz bir donanım ile Cointellect'te rahat rahat 1 euroya yakın kazanabilirsiniz.

    Buradan üye olun, davetiyesiz üye olunmuyor.
    http://cointellect.com/?code=feb26364

    Üyeliğini tamamlayıp ana menuye girin. **KONTRAT ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ** Kazanç hoşunuza giderse sonra alabilirsiniz. Ben aldım. Neyse,
    Cointellect menusunden Download'a gelin ve sayfanın en altına inip "Advanced miner? See ASIC setup guide" bölümüne tıklayın.
    Burada klasik miner lar ile coin çıkartmak için yönergeler var. Evet , tabi ki sitenin kendi uygulamasına ihtiyacınız yok ;) Server'ı, size özel kullanıcı adını not alın. Şifre kafanıza göre zaten.

    Neyse ben bilinen "uygulamasını indir makinen kassın" uygulamasını bir kenara bırakıyorum. Öncelikle bir miktar bitcoin yapın. 3-4 mBTC yetecektir. İsterseniz BTC Turk'ten alabilirsiniz veya reklam siteleri sevenseniz Click2Dad ile kazanabilirsiniz.

    Click2Dad Üyelik :http://tf.org/?ref=coolindark

    Click2Dad'da düzgün bir 1 ay geçirip, hesabınız altına stratejik üyeler satın alırsanız her ay güzel Bitcoin kazanırsınız.

    Neyse diyelim ki şimdi Bitcoin'imiz var. MiningRigRentals'a giriyoruz.

    http://miningrigrentals.com

    Buraya üye olup dileğimiz kadar bitcoin'i buradaki hesaba yatırıyoruz. Peki bu site neye yarıyor; bu sitede bitcoin/altcoin kasacak donanımı olan arkaşlar makine güçlerini kiralıyorlar. Tam da Cointellect'te ihtiyacımız olan şey değil mi ;)
    DOGECOIN Scrypt bir kriptolamaya sahip olduğu için Scrypt'i seçiyoruz. Filtre kısmına gelip, maximum gücü 5MH olarak ayarlayıp filtreleyin. (Çünkü cointellect'te 3MH üzeri ne kadar kasarsanız kasın yine 1,5 Euro kazanıyorsunuz -21/11/2014 e kadar bu böyle). Fiyata göre de dizip kendinize en ucuz Rig i bulun ve minimum 24 saatliğine kiralayın. Server kısmına daha önce not aldığımız server ve kullanıcı adını yazıp şifremizi kafamıza göre belirleyelim. Site cointellect server'ı için performans sorunu yaşayabilirsiniz, çok rapor edilen bir sunucu diyecektir. Sallamayın, siz yine de güzel para kazanacaksınız.

    İşlem bu kadar. Rig kiralayın ve saat gece 12 den 12 ye takip edin.
    **ÖDEME YAPIYORLAR** yeter ki hesabınız altına yine başka hesaplar eklemek gibi hile hurdaya girmeyin. DOGECOIN olarak hemen ödeme alın veya biriktirin 50euro Paypal'a alın. Bu şekilde kiralamaya 1 birim yatırıyorsanız karşılığında en az 5 birim, çok çakalca bir rig düşürebilirseniz 20 birime kadar para kazanabilirsiniz

    Elimden geldiğince sorularınıza cevap vermeye çalışacağım, ama temel konuları cevaplamayacağım arkadaşlar. Yanlış anlaşılmasın, zaman pek bulamadığımdan; temel "Bitcoin nasıl çıkartılıyor, cüzdan'ı nasıl temin edeceğim, DOGECOIN alıyorum ama bitcoin nasıl ödeme yapacağım" gibi konulara girersek bu konu çok dağılır.

    Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Umarım para kazanırsınız :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolindark -- 22 Kasım 2014; 0:02:07 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.