Şimdi Ara

Kısa molalar ile çalışma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir türlü beceremiyorum 5-10dakika mola verip çalışmayı. O kısa molalarda kendime yasaklar koyuyorum yok internete girme, telefonu eline alma gibi. Ama bu sefer de gerçekten mola ders çalışmaktan bile daha sıkıcı hale geliyor. Yasak koymasak 10dakika oluyor yarım saat, bir saat Aklıma gelen her yolu denedim. Pomodoro tekniğinden, 50dk ders 10dk molasına kadar. Ama oturtamıyorum bir türlü şu sistemi.

Çok şükür ders çalışamamak veya az ders çalışmak gibi bir sıkıntım yok. Bir oturunca 2-3saat sonra kalkıp bir saat falan moladan sonra tekrar devam edebiliyorum. Fakat verim gerçekten inanılmaz düşük oluyor. Geçen yıl da çok çalışıyordum, ama verim düşük olduğundan konuları bile yetiştiremedim. Bu yıl yetiştirememe gibi bir sıkıntım yok da elimden geldiğince vaktimi doğru kullanmak istiyorum ve çok fazla kitap bitirmek istiyorum. Nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz? Devam mı etmeliyim kendi bildiğim gibi

Ek olarak: Evde çalışıyorum. Dershaneye falan gitmiyorum.

• WexaR kullanıcısına yanıt
    aynen bende dershaneye gitmiyorum evde çalışıyorum masadan kalkasım gelmiyor kalkmayınca yoruluyorum kalkıp oturunca da verim düşüyor
  • aha bu ben. 10 niyetiyle kalkıyorum 30 dakika sonra dönüyorum
  • Aynen bu sorun bende de var önerisi olan varsa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saniyorum hedefiniz olmadığından

• Up

• Bi oturdun mu sekiz çalışmayana adam demem ben

• Okulun olmamasının kötü yanları

• Mola verme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.