Bildirim
Kısa film çektik!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uzun boylu krem pantolonlu arkadaş çok iyi
beyaz t-shirtlü biraz zayıf
ama çok iyi tebrikler devamını dileriz
süper olmuş ben beğendim, dayım Sony Pictures Entertainment'da çalışıyor, sizi önericem, onlar kısa sürede iletişime geçer sizle. _____________________________ 
I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last. -
Çok teşekkürler :) _____________________________ -
Süper haber :) _____________________________ -
Harika tebrikler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Escherich
beynimi çıkarıp öyle izledim boşuna israf etmeyelim enerjiyi
Yorum yazarken takmayı unutmuşsun hocam_____________________________
"Bazı günler vardı, bir sonraki öğünümün nereden geleceğini bilmediğim. ama hiçbir zaman çalışmaktan korkmadım, hendek kazan birkaç adamın yanına gittim ve çalışmak istediğimi söyledim. patronları üzerimdeki düzgün kıyafete ve tertemiz ellerime bakıp güldü ama "tamam, o zaman ellerine tükür ve hendeğin içine gir" dedi. herkesten çok çalıştım. günün sonunda iki dolarım vardı." -
quote:
Orijinalden alıntı: sancaryum
quote:
Orijinalden alıntı: Escherich
beynimi çıkarıp öyle izledim boşuna israf etmeyelim enerjiyi
Yorum yazarken takmayı unutmuşsun hocam
Wasted
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bari ilk burda yayınlıyosun söyle bakalım kapıyı kim açıyor sonunda ?
bide tek silah sesi çıktı
Daha iyisini 1 gunde yazar, ceker ve oynarim. Ayrica bu forumda cogu kisi bundan daha zevkli CSB'ler yaziyor. Sanatkarlarla dolu bir forumdasin, bunu unutma.
_____________________________ -
elinize sağlık kardeş güzel olmuş devamınıda bekleriz. _____________________________ 
II. Mehmed
Fâtih Sultân Mehmed Hân - Gazi
"Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir." -
Dogrudur biz amatörce yapmaya çalıştık, 2 aydır uğraştık
_____________________________ -
clio hariç iyi
Sony: PSP | Vita | PlayStation 4
Nintendo: Game Boy Advance SP | DS Lite | DSi | 3DS | Switch -
ahaha araba bulamadık ya:( _____________________________ -
Vayy süper _____________________________ -
Çok başarılı olmuş bence, çok beğendim. Hobi amaçlı mı çektiniz yoksa ödev amacıyla falan mı?
Eğer sakıncası yoksa kullandığınız ekipmanları (kamera, mikrofon vb.) ve montajda kullandığınız programları yazmanız mümkün mü?
Ek olarak bir şey daha sormak istiyorum ofis sahnesinde ses kayıt olayını nasıl yaptınız harici bir mikrofon kullandınız mı? Mikrofonu nereye yerleştirdiniz?
Biraz fazla soru sordum sanırım, cevaplarsanız sevinirim. Bence devam edin, gayet başarılısınız._____________________________ Batuhan Kilinc kişisel blog - Beni tanımak ya da yazılarımı incelemek isteyenler için kişisel blogum -
Yorumlarınız için çok teşekkürler, ben işin kamera kısmını sevdiğimden bu işi gerçekleştirdik, hobi amaçlı diyebiliriz, kamera olarak nikon d5200ü kullandım, lens olarak da 50mm f/1.8G ve 18-105 kullandık. Ama çoğunlukla 50mm yi kullandım. Mikrofon almaya paramız yetmedi sesleri telefonuma kaydettim (iphone 5s) ardından edius 7 ile ses ve görüntüleri birleştirdim. Sesleri telefona kaydetmemin sebebi de kameranın sesi çok kötüydi. Ofiste de tüm sahnelerde olduğu gibi telefona kaydettik bazı sahnelerde görebilirsin :) _____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Yorum yazarken takmayı unutmuşsun hocam
|
|
süper olmuş ben beğendim, dayım Sony Pictures Entertainment'da çalışıyor, sizi önericem, onlar kısa sürede iletişime geçer sizle.
|
Benzer içerikler
- nasıl kusulur
- emedur kaç dakikada etki eder
- evde masaj hizmeti yorumlar
- whatsapp tek tık yapma
- poker nasıl oynanır
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- elektrikli bebek arabası
- samsung galaxy beam
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt