Şimdi Ara

Kısa Boylular İçin Giyim Hileleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NOT: Yazıhttps://www.kaptanyaziyor.com/kisa-boylular-icin-giyim-hileleri/ adresinden alıntıdır. Orada fotoğraflarla beraber okuyabilirsiniz.

    Kısa boylu olmaktan şikayet edenleri alalım içeri. Buyurun efendim, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün konumuz kısa boylular için giyim hileleri. Cinsiyet falan fark etmez vereceğim tavsiyeler her yaşa, her cinsiyete, her kesimden insana uygundur. Lafı uzatmadan başlıyorum, adım adım çıtayı arttıracağız. Olayın özü şu:

    “Uzun boylu bir görünüm oluşturmak tamamen oranlarla alakalıdır. Bizler görünüş ve giyim hilelerini kullanarak optik bir yanılsama oluşturacağız. Bacaklarımızı daha uzun, vücudumuzu daha iri göstereceğiz. “

    Adım 1: Saç Modelleri
    Tepeden başlayıp aşağıya doğru inelim. İlk olarak boyunuzu daha fazla gösterecek saç modellerini tercih edebilirsiniz. Uzun saçlarınız varsa, boyunuzu daha uzun gösterecek şekilde kestirebilirsiniz. Mesela:
    –Saçı yukarı doğru rampa yapmak
    –Saçı (erkeklere asla önermesem de) topuz veya at kuyruğu saç modeli yapmak

    Adım 2: Doğru Duruşun Önemi
    Duruşunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Mesela kambur duran birisi olduğundan kısa görünür. Dik duran birisi de uzun görünür. Olay bundan ibaret yani. Kemiklerin çektiği acıyı demiyorum bile. Doğru tekniklerle zamanla doğru duruşa sahip olacaksınız. “Kısa Boylular için Giyim”den ziyade bu tarz tekniklere de ağırlık vermelidir.
    –Derin bir nefes alın ve sandalyenize doğrulun. Zamanla alışacaksınız ama zamanla mükemmel bir duruşa sahip olacaksınız.

    Adım 3: Tek Renk Giyinin
    Kızların işi burada kolay; elbise ile bu işi halledebilirler. Beyler biz en az iki parça kullandığımız için iş bu noktada zor olabiliyor. Üst kısımda beyaz renk başta olmak üzere açık renk giyinmek üst bölgenizi daha iri gösterir. (Bilimsel sebebi beyaz rengin ışığı soğurmadan yansıtması. Ayakkabılarınızın, çoraplarınızın ve pantolonunuzun aynı renklerde ve tonlarda seçilmiş olması bacak boyunuzu uzun gösterecek diğer bir giyim hilesidir.
    –Tek renk, açık renk tişört ve gömlekler

    Adım 4: Boyuna Çizgili Kıyafetler
    Boyuna çizgili kıyafetler nasıl ince ve uzun gösteriyorsa, enine çizgili kıyafetler de sizi enden geniş gösterir. Bu bilgi alışverişe giderken aklınızın bir köşesinde bulunsun. Boyuna çizgili parçalar edinin. “Kısa Boylular için Giyim Hileleri” diye Google’ye arattığınızda mutlaka bu maddeyi göreceksiniz zaten.

    Adım 5: Tişört ve Gömlekler Pantolona Sokulmalı mı?
    a) Bacaklarınız Kalınsa: Siz yapabilirsiniz. Eğer bunu yaparsanız kalçalarınız daha yukarıda görüneceğinden bacaklarınız olduğundan daha ince ve uzun görünür. Negatiflikleri lehinize çevirmiş olursunuz.
    b) Bacaklarınız İnceyse: Sizin yapmamanız daha iyi olur. Siz boyu biraz daha kısa olan gömlek veya tişörtler giyinmelisiniz ki bacaklarınız daha fazla açığa çıksın ve uzun görünün.

    Adım 6: Detaylı Pantolon Hileleri
    a) Yüksek Belli Pantolon Seçin: Yüksek belli kıyafetler bacakları uzun gösterir. Bu da tüm vücudu daha uzunmuş gibi bir algı yaratır. Bunun sebebi ise kalçanızın daha yüksek görünmesini sağlamasıdır.
    b) Koyu Renkli Pantolon Seçimi: Siyah başta olmak üzere koyu renkli pantolonlar sizin bacaklarınızı uzun ve ince gösterir. Bu yüzdendir Türk kızları genellikle siyah pantolon giyerler. Kısa boylular için giyim hilelerinden bir diğeri budur.
    c) 1. Yöntem: Dar Pantolon Seçimi: Dar pantolonlar da kıvrımlı ve uzun gösterir sizi. Sebebi ise vücudunuzu sarması. Hiç şüpheniz olmasın. Sağlık açısından sakıncalıdır ama (affınıza sığınarak) aqduğumun eşcinsel moda tasarımcıları yüzünden normal pantolon kalmadı. Bulmakta zorluk çekmezsiniz yani.
    d) 2. Yöntem: Ayakları Kapatan Geniş ve Uzun Pantolon Seçimi: Bu pantolonlar hem bacak boyunuzun daha uzun görünmesini sağlar hem de topuklar için iyi bir kamuflajdır. (altta ayakkabı bölümünde topuklu veya kalın tabanlı ayakkabı önereceğim onları saklamak için ideal diyor) Geniş paçalı pantolonların diğer bir güzel tarafı ise bacaklarınızı ince gösterir ve beliniz daha ince durur.
    e) Katlanan Paça: Beyler baştan belirteyim bence biz kattiyen yapmamalıyız. Maskülen görünümü ve tüm ağırlığımızı tek kurşunda öldürüyor çünkü. Sebebi ise bileği gösterdiği için dışarıda daha uzunmuş gibi görsel bir algısal yanılsama yaratmasıdır. Ama DİKKAT ÇEKTİĞİ İÇİN ÖNERENLER DE VAR. İKİSİ DE MANTIKLI, İKİSİNİ DE DENE TARAFINI SEÇ!
    e) İnce Kemerler: Madde 7’de sebebini açıkladım.

    Adım 7: Aksesuar Seçimi
    Kısa boylusun veya zayıfsın; tutup da büyük bir saat, kolye cart curt kullanma! Bir düşün oranları, sen kısasın o kocaman. Sen mi dikkat çekersin o aksesuar mı? Bay yürüyen saat hoş geldiniz. (tamam alıntıydı bu)

    Kemer demişken bir bilgi daha vereyim; saat, varsa gözlük, ayakkabı ve kemerin renklerinin aynı olması sizi ileriye taşır. Hele hele bunları bilen ve dikkat eden birisinin gözünde +10 puan dostlar.

    Adım 8: Ayakkabı ve Bot Seçimi
    Topuklu ayakkabı veya tabanı kalın ayakkabı. Doğrudan +2 +3 cm hayırlı olsun. Ayrıca sivri burunlu ayakkabılar daha uzun boylu görünümü verir. Klasik tarz ayakkabılar giyiyorsanız yuvarlak burunlular yerine sivri burunluları kullanın AMA SAĞLIK AÇISINDAN RİSKİ VAR BUNUN! Şekil bozukluğu yapıyor diye biliyorum.
    Kışın bot alırken göze batmayacak kadar uzun botlar tercih edin. Bu uzun botlar sizi daha uzun gösterir. Kısa boylular için giyim hilelerimizin sonuncusu da buydu.

    Not 1: Hem yazın hem de kışın giyebileceğiniz şortlar diğer bir kurtarıcınızdır.

    Not 2: Kıyafetleriniz üzerinde boyunuza uyacak şekilde tadilat yaptırtmaktan çekinmeyin. Paça boyunu veya gömlek-tişört kol uzunluğu kısalttırmak gibi değişiklikler doğru uyumu sağlamada fark yaratır. TERZİ DOSTUNUZ OLSUN! Eski meslek deyip geçmeyin. Kısa boylular için giyim tekniklerini kullanarak oldukça uzun boylu görünebilirsiniz.

    Not 3: Kadınlar için daha ileri düzey şeyler var araştırırsanız bulabilirsiniz internette. Tonla kaynak var zira.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.