Bildirim
kısa boylu erkekler için ayakkabı önerisi ? (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 8 Mart 2016; 22:46:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: KuteKavun
quote:
Orijinalden alıntı: WetDream
quote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43
quote:
quote:
Bana bir şey demezsin umarım
Hocam pantolon dar mı?
Dar paça mı?
Dar paça kardeşim skinny fit
Hocam dar giyemiyorum bi türlü
Dar paça pantolon gene hiç giyemiyorum çok rahatsız ediyor mesela testisleri sıkmıyor mu?
Bu arada ayaklarım taraklı, vanslar nası rahat mı? Vansın beğendiğim modeli var siyah kendisi tabanı altın sarısı mı gum mu ne deniyor ama tedirginim almakta hem su geçirir yağmurda diye hem de rahat edemem diye
Kış için uygun değil hocam. Daha çok bahar ve yaz ayakkabısı. Rahatlık konusunda sorun çıkartmaz. Gerçekten rahat. Ama ıslanma konusunda vs malesef..
Hocam burda baharda da yağmur yağıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Just4ForMe
http://m.n11.com/yeni-sezon-yuksek-taban-casual-erkek-ayakkabi-P33770642
http://m.n11.com/alex-yuksek-taban-erkek-gunluk-ayakkabi-P89046556
Birde şöyle bir şey buldum hocam.
http://m.n11.com/boy-uzatici-silikon-tabanlik-yumusak-ve-rahat-P25557491
sagolun hocam güzel modeller var siyah deri gibi tabanı beyaz olanı hoşuma gitti . yalnız bu ayakkabıalrı giyerke nilla kısa pantolanlamı giyicez mankenlere hep öyle giydirmişlerde :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Röntgenci.
Yaş 23 Kasımda 18 oldu da değiştirmeye üşendimAyakkabı ile 1.80 oluyoruz işte,bu yaz uzarım diye bekliyordum ama düzenli yüzmeye gittiğim yer kapandı maalesef,kaldım öyle ortada
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
quote:
Orijinalden alıntı: Röntgenci.
Yaş 23 Kasımda 18 oldu da değiştirmeye üşendimAyakkabı ile 1.80 oluyoruz işte,bu yaz uzarım diye bekliyordum ama düzenli yüzmeye gittiğim yer kapandı maalesef,kaldım öyle ortada
1.80 iyi ya ben 1.70 im ayakkabıyla anca 1.71falan oluyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam dilediğin gibi giy günlük ayakkabı sonuçta.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam pantolon dar mı?
Dar paça mı?
Dar paça pantolon gene hiç giyemiyorum çok rahatsız ediyor mesela testisleri sıkmıyor mu?
Bu arada ayaklarım taraklı, vanslar nası rahat mı? Vansın beğendiğim modeli var siyah kendisi tabanı altın sarısı mı gum mu ne deniyor ama tedirginim almakta hem su geçirir yağmurda diye hem de rahat edemem diye
Kış için uygun değil hocam. Daha çok bahar ve yaz ayakkabısı. Rahatlık konusunda sorun çıkartmaz. Gerçekten rahat. Ama ıslanma konusunda vs malesef..
Hangi şehir hocam? Yağmursuz gün sayısı azsa tavsiye etmem hocam. Ama genede 1 tane bulundurun derim. Siyahlardan güzelce.
-
aynen hocam kalin taban bunlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nike nightgazer modeli var ona da bir bak. Siyah skinny pantolonun altına güzel olur mesela. Ama koyu mavi renginden alacaksın. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam pantolon dar mı?
Dar paça mı?
Hangi şehir hocam? Yağmursuz gün sayısı azsa tavsiye etmem hocam. Ama genede 1 tane bulundurun derim. Siyahlardan güzelce.
Tekirdağ hocam her an yağmur yağabilir aniden. Havanın güzel olduğu günlerde bile tereddüt ediyorum New balanceları giymeye
-
Şu air max i nasıl kendinize yakıştırıp giyiyorsunuz anlamıyorum. Çok çirkin bir ayakkabı. -
quote:
Orijinalden alıntı: tırışka
Şu air max i nasıl kendinize yakıştırıp giyiyorsunuz anlamıyorum. Çok çirkin bir ayakkabı.
Apaçi damgası yediği için önyargılı yaklaşıyorsun. Aslında dünyada ki spor ayakkabılar arasında ki en şık ayakkabı olarak zirveye girer -
upp -
upp -
AirMax al geç. Saçma saçma yorum yazanlar olmus apaçi işi ayakkabı önerenler olmus.
Ama airmax alıcaksan dümdüz siyah alıcaksın renklı menklı alıcaksan hıc alma.
Edit: Jordanlarda cok iyi bende jordan var tabanıda istedigin gibi 2-3cm kalın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 10 Mart 2016; 17:07:51 >
Merdiven
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
caterpillar bot alın en seksi duranı o -yeşil modelini kullanıyorum aşırı güzel oluyor, sarı da olur paranız yoksa o botun lumberjacki var o güzel dexterler benim ayağıma olmuyor-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X