Şimdi Ara

kış lastiğinde petlas mı lassa mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
63.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Renault Megane II aracım için 195-65-15 ebatında kış lastiği almayı düşünüyorum. Petlas ya da lassa için olumsuz pek bir şey duymadım. Ankarada ikamet etmekteyim ve lastik başına petlas için 90 lira lassa için 105 lira ücret talep ediliyor. Genllikle kışı ankarada geçiriyorum yılda belki bir belki iki defa da uzun yola gidiyorum. Hangisini önerirsiniz? (Param olsa good year ug7 alacağım ama cüzdanı çok zorluyor)...



  • ben ug7 aldım tanesı 150den 600liraya 205 55 16 ama cok arastırdım ug7 ye kara verdım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hard_hacker

    ben ug7 aldım tanesı 150den 600liraya 205 55 16 ama cok arastırdım ug7 ye kara verdım


    teşekkürler ancak dediğim gibi ug7 alacak durumum mevcut değil. petlas ya da lassa. bu ikisi arasında büyük fark var mıdır acaba??
  • çin malınadan uzak durularak
    petlas al derim
  • Lassa Snoways Era kullaniyorum ve coook memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Kış lastiği değil ama 4 mevsim olarak tabir edilen Lassa impetus revo kullanıyorum gayet güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mnr980

    çin malınadan uzak durularak
    petlas al derim


    quote:

    Orijinalden alıntı: drcool

    Lassa Snoways Era kullaniyorum ve coook memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: **osk@r78**

    Kış lastiği değil ama 4 mevsim olarak tabir edilen Lassa impetus revo kullanıyorum gayet güzel.


    Çin malı lastik almayı düşünmüyorum açıkçası kore mallarını düşünüdüm ama ondan da okuduğum bazı olumsuz yorumlar nedeniyle vazgeçtim. Petlas için olumsuz bir şey okumadım bir süredir piyasada ama acaba kullanmış olan var mı kış lastiğini. Yerli üretim lastikte nasıldır acaba. Yoksa dr cool'un da söylediği gibi bir altmış lira daha verip lassa snoways era mı alınmalı?

    Bir de lastikçiler brdgestone good year ve michelin'in yan ürünleri diye sattıkları debica vs. markalar var. Onlar nasıldır? Ne yapsam bilemedim.

    Yine de petlas ya da lassa alacak gibiyim. Petlasa kötü diyen olmazsa ucuz olanını yani petlası tercih edeceğim gibi hatta...

    Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.




  • Petlas nasıldır bilmiyorum ama Lassa'nın kış lastikleri çok beğeniliyor. Almışken 60 lira fazla ver Lassa al.
  • petlas al dene bizi blgilendir
  • petlasın normal lastiğini aldım yağışlı havalarda kayma eğilimi gösteriyor. yani çok kaliteli bir lastik değil. zaten fiyatından belli. lassa yı alırsan daha iyi yapmış olursun.
  • Kauçuk ve desen karşılaştırması yapmak lazım.
    Genelde firma sayfalarında lastiklerin başarıları veya aldıkları ödüllere yer veriliyor.
    Petlas kendini ciddi geliştirdi,alınabilir diye düşünüyorum ama lassa daha sıcak geliyor marka imajından dolayı
  • geçen kış petlas kullandım. herhangi bir sıkıntı yaşamadım, beni üzmedi. lastiğin hamuru kaliteli gibi duruyor. almanı tavsiye ederim.
  • Bence 60 lira icin Lasadan vazgecmeyin. Sonucta lastik kisin cok onemli ve aracinizi 4 lastige emanet ediyorsunuz. Sonradan pisman olmayin. Lassayi ben de tavsiye uzerine almistim. 3. kis olacak ve performansi mukemmel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sye88

    Petlas nasıldır bilmiyorum ama Lassa'nın kış lastikleri çok beğeniliyor. Almışken 60 lira fazla ver Lassa al.


    quote:

    Orijinalden alıntı: odrin34

    petlasın normal lastiğini aldım yağışlı havalarda kayma eğilimi gösteriyor. yani çok kaliteli bir lastik değil. zaten fiyatından belli. lassa yı alırsan daha iyi yapmış olursun.


    quote:

    Orijinalden alıntı: emirtetik

    Kauçuk ve desen karşılaştırması yapmak lazım.
    Genelde firma sayfalarında lastiklerin başarıları veya aldıkları ödüllere yer veriliyor.
    Petlas kendini ciddi geliştirdi,alınabilir diye düşünüyorum ama lassa daha sıcak geliyor marka imajından dolayı


    quote:

    Orijinalden alıntı: s_eagles

    geçen kış petlas kullandım. herhangi bir sıkıntı yaşamadım, beni üzmedi. lastiğin hamuru kaliteli gibi duruyor. almanı tavsiye ederim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: drcool

    Bence 60 lira icin Lasadan vazgecmeyin. Sonucta lastik kisin cok onemli ve aracinizi 4 lastige emanet ediyorsunuz. Sonradan pisman olmayin. Lassayi ben de tavsiye uzerine almistim. 3. kis olacak ve performansi mukemmel.


    Arkadaşlar çok teşekkürler nogretse'nin dediği gibi petlası alıp deneyip bilgilendirmek isterdim ama küçük bir oğlum olduğu için denenmiş ve memnun kalınmış olanları tercih edeceğim gibi duruyor. lassa'nın da snoways era değil de snoways 2'si var dedi herhalde bayii tam emin değilim. ama onun da gayet iyi olduğunu okumuştum. galiba lassa alacağım o zaman. aslında s_eagles'ın petlas kullanımından kaynaklanan memnuniyetini birkaç kişi daha zikretse... sonçta bu lastik üç yıldır var.

    Bir de beni meraklandıran konu 90 ila 105 olan fiyat farkının kaliteden mi yoksa yerli üretimin hammadde ve pazarlama avantajından mı kaynaklandığı? eğer odrin34'ün dediği gibi ipuçları üzerine netice birinci söylediğim gibi ise tabii ki tercih lassa olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toygun145 -- 4 Kasım 2010; 6:57:41 >




  • Eski Arabama 14" Petlas Üretimi Starmaxx Almış ve uzun yol ile şehir içinde 4-5000km yaptım arabayı sattım ve memnun kalmıştım. Şirketimizin Yük taşıyan Panelvanına da Starmaxx aldık 4 tane geçen sene .Yağmur ve Karda hiç sıkıntı çıkarmadı.Benim kullandıklarım Kış lastiği değildi yorumlarım Normal lastik için.Kısaca şikayetim olmadı.3.cü arabama da alıyordum 13" için daha uygun Pirelli buldum onu aldım :)
  • 195/65/15 petlas kış lastiğim var memnunum. geçen kış sarıyerin tepelerinde hiç sıkıntı yaşatmadı. hem de türk malı, paralar yabancıya gitmemiş olur
  • NOKİAN kullanıyoruz çok memnunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makul

    NOKİAN kullanıyoruz çok memnunuz.


    Cevaplarınız için teşekkürler. Nokian bir markanın yan ürünü mü yoksa doğrudan kore malı bir lastik mi bilginiz var mı acaba??


    quote:

    Orijinalden alıntı: katsolimon

    195/65/15 petlas kış lastiğim var memnunum. geçen kış sarıyerin tepelerinde hiç sıkıntı yaşatmadı. hem de türk malı, paralar yabancıya gitmemiş olur


    katsolimon arkadaşım acaba uzun yıllar kullanım için dayanıklı mıdır bu lastik?
  • NOKİAN Finlandiya malı.
  • Nokian bildiğim kadarı ile finlandiya markası olup oldukça kaliteli lastikler üretmektedir , kar lastiği alıcaksan lassa snoways yada kumho kw17 almanı tavsiye ederim ikiside güsel lastiktir sıkıntı yaşamassın , UG7 yada alpin tabikide kış lastiğinin on numarasıdır ama fiyatlarıda belli , petlas mevzuuna gelince daha piyasada çok yeni ve oturmuş bi lastiği yok herhangi bi teste girmişliği yok bence birass daha özgün modeller çıkarmalılar ve reklam yapmalılar , ben bi sene önce lastikçiye gittiğimde er300 bakerken aynı desende petlas var abi uygun fiyatlı dedi ama iki lastiği yan yana koyunca kalite farkı lamba gibi ortada idi maleseff.....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.