Şimdi Ara

>>>KIŞ LASTİĞİ ŞİMDİMİ ALINMALI<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba; fiyatların uygun olucağını düşünerekten,aracıma kış lastiği almayı düşünüyorum. goodyear ug extrem 205 15 16 lastiğin tanesi 200 tl. üretim tarihi ise 2011 yılı sizlerden de fikir almak istiyorum...

    1- 2011 tarihli üretim tarihi yeni değil bir sıkıntı yaratırmı ?
    2-Tanesi 200 tl uygunmu ?
    3-Yoksa kasım gibi 2012 üretim tarihli olanımı almalıyım ? ( Muhtelemen fiyat yüksek olucaktır )
    4-Goodyear ug extrem tavsiye edermisiniz ? yoksa daha ucuz bir marka al 2 side aynı işi görürmü dersiniz... ?

    http://www.goodyear.eu/tr_tr/tires/ultragrip-extreme/index.jsp







  • Lassa ve bridgestone 165 tl, ben de alicam arkadasim tanidik o da oyle diyor, ilerleyen zamanlarda asla bu fiyatlara bulamazsin diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200TL veripte lastigimin 2011 uretim olmasini istemem, ug extreme yerine ug8 alabilirsin doguda cok kar alan bir yerde yasamiyosan, ben Ankarada yasiyorum kac yildir cektigim rezilligin haddi hesabi yok yazliklarla bu sene bende alacam eylul ekim gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok km yapacaksanız, yani kmsi gelmeden yıl sınırına takılmayacaksanız alın.
    Az km yapıyorsanız daha dişleri bile erimeden 1 sene evvel bayatlayacağı için pek mantıklı görünmüyor.
  • Bende 2011 ug extrem yerine 2012 petlas almaya karar verdim...yazlıklarla kışın bende çok rezillik çektim...
  • aynı sorun bende de var. yazlık lastiklerim bitmek üzere, anca 1-2 ay daha idare eder, yeni yazlık lastik almadan direk kışlık mı alsam diye düşünüyorum. Kışlıklarda da ömür 5 yıl mı?
  • eğer çok km yapılacaksa 2 yılda dumanı çıkacaksa lastiklerin 2011 üretimi alınabilir ama kışlık lastiklerde desenden ziyade hamur yapısı önemlidir. rafta 1 yıl beklemiş lastik 2012 üretimi gibi olmaz 1 yıl zaten sertleşmiş ondan daha ucuza verirler benim tavsiyem yeni üretm lastik almak.

    lastik ebatına göre normal gibi ama iyi fiyat mı geçen sene lastiği için bence değil

    goodyear ug 7 de iyiydi 8 de testlerde hep önde oldu ben goodyear almayı düşünüyorum ama benim lastikler ufak fiyar fartı 205 lastikler kadar değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drsnrky

    aynı sorun bende de var. yazlık lastiklerim bitmek üzere, anca 1-2 ay daha idare eder, yeni yazlık lastik almadan direk kışlık mı alsam diye düşünüyorum. Kışlıklarda da ömür 5 yıl mı?

    Lastik ömrü 4 yıl veya 40 bin km. biraz daha idare edip kışlık lastikleri taktırırsınız...( ama kışlık lastikleri şimdiden almakta fayda var gibi görünüyor )...kışında yazlık lastikleriniz alırsınız...
  • GOODYEAR Ultra grip UG8 alın 2012 tarihli olsun ben geçen yıl almıştım navigasyon hediyesiyle birlikte 205 55 16 210 TL den H hız sınıfı, tavisye ederim geçen kış Kayseri'de kullandım çok memnun kaldım. Erciyes'e bile zincirsiz çıktık karda
  • 205 55 17 (yeni scenic) kış lastiği almam lazım. Ankara icin fiyat, marka, model, bayi tavsiyesi rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik ömrü 40.000 km ve 4 yıl ifadesi yanlış..Taksime çıkın LASSA ile 2 yılda 110.000 Km yapan taksicilerle konuşun..Ben 69.000 km de ve 7.. yılda değiştim. Dişleri bile yıpranmamaıştı...Serleşmiştir dedim değiştim..80.000 - 100.000 km arası normal ömür..Kullanım şartlarına göre değişiyor. 40.000 de lastik değişmek gereksiz israf...Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 13 Ağustos 2012; 13:03:43 >
  • her lastik konusuna yazıyorum.

    Evet sizin için fiyat önemli ise şimdi alın.lastikçilerin dediği doğru bu dönemdeki fiyatları sonrasında asla bulamazsınız..

    Ama fiyat önemli değil eski sezondan elde kalmış lastikleri almaktansa yeni üretim 1-2 haftalık lastik alayım diyorsanız eylül-ekim'i beklemesiniz..

    yeni sezon lastikler bayilere eylül ekimde dağıtılır.Önce uygun fiyattan yani önceki sezon fiyatından elde kalan lastikleri çıkartılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.