Şimdi Ara

Kis lastigi good year mi bridgestone mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
28.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeutrogeN

    AB yasaları gereğince otomobil lastiklerine yakıt tüketimi, fren mesafesi performansı ve gürültü seviyesini gösteren belgeler yapıştırılıyor. Hani şu beyaz eşya alırken üzerinde gördüğünüz etiketler gibi. Lastik seçiminizi yaparken bu etiketlerdeki değerleri mutlaka göz önüne alın. Ayrıca ADAC testlerine de bakmanızı tavsiye ederim. Bizzat yaptığım araştırmalar ve gördüğüm etiket değerlerine göre en performanslı kış lastiği şu an için Continental TS 850 görünüyor ve bende conti aldım sizede tavsiye ederim düşünürseniz.

    evt, katliyorum soylediklerine en iyi lastik continental zaten ona soz yok lakin, ADAC testlerinde ozellikle 195/65/15 olcusundeki testlerde her ne kadar 1. sirada conti 2. sirada good year olmasina ragmen, good year kuru zemin haric digerlerinde daha yuksek puan almis. Kis gunu da kuru zemin gerekmediginden o yuzden good yeara yoneldim. 205/55/16 olcusu icinse kesinlikle continental tavsiye ederim cunku o olcude kral o, good year biraz asagilara gidiyor ta ki bridgestone a kadar :)

    Henuz kar ve islakta deneme sansim olmadi ama dedigim gibi cok iyi yapisiyor lastik yere, deseni de ayri bir hava katti araca. Bi arkadas continental ve goodyear fiyatlari yakin demis oyle, good year daha pahali hatta :)




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.