Şimdi Ara

kis 2012 lisans bloke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sabah lisansımın bloke edildiği mesajını aldım. 2 aydır kullanıyorum. konu ile ilgili hem türkiye'deki hem de ana kasperky sitesine ticket attım. türkiye'deki siteden fatura ve cd nin remini istediler onu da gönderdim fakat geri dönen olmadı. bu durumla karşılaşmış ve çözüme ulaşmış arkadaşlardan öneri ve yardımlarını bekliyorum.

aynı sorun bende ve arkadaşımda da oldu...

kutulu almıştık ikimiz de ayrı tabi..

şikayetvar.comda şikayet ettim dönüş yapılmadı diye..
  • Arkadaşlar şikayet var a filan gerek yokhttp://support.cccmos.com/index.php?/Kaspersky adrese girip talep yolluyorsunuz.Sıkıntılarınızı talepte belirtin en fazla 1 hafta içinde yeni keyinizi yolluyorlar.Benim lisansımda 6 ay kalmışken sıfır 1 yıllık key yolladılar.

Orijinalden alıntı: berkan402

senle gerçi pm den konuştuk :D

aynı sorun bende ve arkadaşımda da oldu...

kutulu almıştık ikimiz de ayrı tabi..

şikayetvar.comda şikayet ettim dönüş yapılmadı diye..

evet dostum yolladım çoktan.

Orijinalden alıntı: kamurcan

Birkaç güne geri dönerler sanırım bimeksten alınan keylerin kara listeye alındığı olayı duymadınız bu haberi araştırın bilgi alabilirsiniz.

evet durumun farkındayım fakat müşteriyi bu şekilde mağdur etmelerine hakları yok. 3 gündür bekliyorum hala ses seda yok

Orijinalden alıntı: emrahcoo

Arkadaşlar şikayet var a filan gerek yokhttp://support.cccmos.com/index.php?/Kaspersky adrese girip talep yolluyorsunuz.Sıkıntılarınızı talepte belirtin en fazla 1 hafta içinde yeni keyinizi yolluyorlar.Benim lisansımda 6 ay kalmışken sıfır 1 yıllık key yolladılar.

çoktan yolladım dostum. 3 gündür bekliyorum hala bir yanıt yok. ticket'a tekrar cevap attım bakalım. bir key yollamak bu kadar uzun sürmemeli ayrıca ben fazladan süreli key falan istemiyorum. paramla ne kadarını aldıysam o kadarını kullanırım fakat onu da kullandırtmıyorlar tek istediğim acil çözüm getirmeleri. key'i para verip aldığım belli işte neyini bekletiyorlar ki ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.