Merhaba bundan birkaç ay kadar öncesinde bir poliklinikte adıma concerta reçete edildi ancak ilacı almadım. E-Nabız üzerinden veya bilumum benzer portallarda sorguladım ancak reçeteye ilişkin bir geçmiş göremiyorum. Fakat reçete edildiği vakitte SMS olarak reçete numarası iletilmişti. Tanının olup olmadığına ilişkin sorgulamayı nasıl yaparım ve var ise sildirebilme şansım var mı? |
Kırmızı Reçeteli İlaç Reçete ettirip ilacı almazsam MSÜ'de elenir miyim

-
-
reçetelerimde gözükmediğine emin misin
-
e-nabız'da görünmüyor
-
kardeşim elenirsin.
-
Çok üzüldüm bu duruma. Sildirme şansım vs. yok mu, doktora durumu izah etsem? Mülakatta kesin olarak görünüyor mu, ilacı almadım ve kayda dair hiçbir şey görünmüyor
-
Kardeşim tam okumamışım hiçbir yerde gözükmuyor yazını eğer görünmüyorsa sorun olmaz ama sms geldi yazıldığına dair diyorsun çok enteresan bir durum inşallah sağlık raporu için gittiğinde doktor bunu görmez gördüğü anda net bir şekilde unut mesleği. Dua et görünmesin kardeşim. Ama sana o ilacı yazan doktoru bulabilirsen bi ona ulaş derim.
-
İyi dileklerinden ötürü çok teşekkür ederim abi. İlacı reçete eden doktorum gerçekten yakından ilgili ve samimiydi ancak reçete ederken emin misin diyerek ısrarla sormuştu. Eğer ki kayda geçmişse tanı için sehven yazdığına dair form doldurmayacağını biliyorum, hayırlısı olsun inşallah
-
almasan bile elenirsin adamlar ağzına atıp atmadığını nerden bilsin, gerçi kan testinde çıkar
-
İlacı eczaneden almadım ki nasıl içeyim
-
Eğer ilacı almadıysan reçete eczanede işleme girmemiştir. Girmediyse de aynı doktor reçetem sistemi üzerinden reçeteyi silebilir
-
Silinebilmesi için reçete üzerinden ne kadar süre geçmemesi gerekir, temmuz başı reçete edilmişti de
-
Bir limit var mı bilmiyorum, şansınızı deneyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X