Şimdi Ara

Kırmızı Reçeteli İlaç Reçete ettirip ilacı almazsam MSÜ'de elenir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bundan birkaç ay kadar öncesinde bir poliklinikte adıma concerta reçete edildi ancak ilacı almadım. E-Nabız üzerinden veya bilumum benzer portallarda sorguladım ancak reçeteye ilişkin bir geçmiş göremiyorum. Fakat reçete edildiği vakitte SMS olarak reçete numarası iletilmişti. Tanının olup olmadığına ilişkin sorgulamayı nasıl yaparım ve var ise sildirebilme şansım var mı?

• reçetelerimde gözükmediğine emin misin

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

e-nabız'da görünmüyor

• kardeşim elenirsin.

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

Çok üzüldüm bu duruma. Sildirme şansım vs. yok mu, doktora durumu izah etsem? Mülakatta kesin olarak görünüyor mu, ilacı almadım ve kayda dair hiçbir şey görünmüyor

• HasanSBBH kullanıcısına yanıt

Kardeşim tam okumamışım hiçbir yerde gözükmuyor yazını eğer görünmüyorsa sorun olmaz ama sms geldi yazıldığına dair diyorsun çok enteresan bir durum inşallah sağlık raporu için gittiğinde doktor bunu görmez gördüğü anda net bir şekilde unut mesleği. Dua et görünmesin kardeşim. Ama sana o ilacı yazan doktoru bulabilirsen bi ona ulaş derim.

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

İyi dileklerinden ötürü çok teşekkür ederim abi. İlacı reçete eden doktorum gerçekten yakından ilgili ve samimiydi ancak reçete ederken emin misin diyerek ısrarla sormuştu. Eğer ki kayda geçmişse tanı için sehven yazdığına dair form doldurmayacağını biliyorum, hayırlısı olsun inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor bu ilacı yazar mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • almasan bile elenirsin adamlar ağzına atıp atmadığını nerden bilsin, gerçi kan testinde çıkar

• İlacı eczaneden almadım ki nasıl içeyim

• Eğer ilacı almadıysan reçete eczanede işleme girmemiştir. Girmediyse de aynı doktor reçetem sistemi üzerinden reçeteyi silebilir

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt

Silinebilmesi için reçete üzerinden ne kadar süre geçmemesi gerekir, temmuz başı reçete edilmişti de

• HasanSBBH kullanıcısına yanıt
    Bir limit var mı bilmiyorum, şansınızı deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.