Şimdi Ara

Kırılan koltuk iskeleti neyle yapıştırılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen aylarda koltukları komple söküp kumaşları yıkamıştım. Kumaşları sökerken iskeletin bir yeri kırılmıştı. Fikir olması açısından 1-2 fotoğraf ekliyorum ;

Bu işaretlediğim yer gibi sırt kısmında bir yer kırılmıştı şimdi koltuğa iyice yaslanınca gıcır gıcır ses yapmaya başladı hatta amortisörlerden geliyor sanmştım bugün tesadüf koltuktan geldiğini keşfettim. Bu kısım kaynak hariç neyle yapıştırılabilir ? Bu tarz şeylere en uygun elimde sunfix var iş görür mü ?

• metal metale ise mecbur kaynak olacak. ancak telin ucu azcık uzunsa tutma imkanı varsa kalın cırt kelepçe atın bir kaç tane çapraz şekilde.

• Oto döşemeciler söküp kaynak yaptırırlar.

• Kaynak yaptırın başka hiçbir şey uzun süreli işe yaramaz bel ağrısı yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babamın araçta aynısı oldu, komple kaynak yedi, ve iç sünger değişti 1 senedir sorun yok, araç 96 civic.

• Merdomable kullanıcısına yanıt
    süngerleri ben de değiştirmeyi düşünüyorum. süreç nasıl işledi aracı bırakınız mı? ne kadar sürdü benim aracı çok bırakma ihtimalim yok randevu alıp gitmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

Hocam aracı bıraktık, zaten tek koltuk olduğu için yarım güne hallettiler. Ertesi gün teslim aldık. Biz hazır koltuk aradık direk hepsini değiştirmek için ama pek mantıklı gelmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel vida nasıl sökülür?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.