Şimdi Ara

Kırıkkale

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tercihlerimi yaptım kırıkkale pdr yazdım 1 e 25000 le almış benim sıralama 25251 gelcek büyük ihtimal ama tereddütlerim var kırıkkalenin kötü bi şehir olduğunu biliyorum ama üniversite kampüsü,ortamı vs. özellikle eğitim fakültesi ile ilgili bilgi verebilecek varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Geçenlerde Kırıkkaledeydim. Canlı ve gelişen bir şehir. Üniversitesinde okuyanların çoğunluğunu Ankara'dan gelenler oluşturuyor. Üniversitesi de Ankara yolu üzerinde. Beklentiler çok yüksek tutulmazsa idare edilebilecek bir ortam.
  • tamam hacettepe,uludağ,ege,çukurova gibi bi ortam olukmaz ama lise gibide olmaz inşallah

• Üniversiteyi bilmiyorum ama şehir leş. Tek tesellisi hafta sonu Ankaraya kaçışı olur. Hoş Ankarada leş ama ordan iyidir.
  • benim beklentim o kadar yüksek değil ne biliyim kız arkadaş,gezebilecek yer,sosyallik vs. Bu arada pdr ye gitcem

• kötü de abartılacak kadar değil, sorun olursa cevaplarım.
  • Turkiye'nin en buyuk koyu. Egitimi hakkinda bir sey soylemeyeyim fakat sosyal olarak 0. Zaten ogrencilerin cogu Ankara'ya gidis-gelis yapiyor. Herkesin psikolojisi sehirden kurtulma yonunde.

• istanbul ankara izmir vs gibi büyük şehirden gidecekseniz kasaba gibi gelir. kocaman dümdüz kalabalık ama boş bir şehir. sosyal imkan olarak bina altlarında denk geleceğiniz kahvehaneler, internet ps kafe, bimden büyük 2-3 alışveriş merkezi, yaşlı amcaların doldurdu parklar vs tek tesellisi ankaraya ulaşım. üni şehir girişinde merkeze ulaşım araçla 15-20 dk.

not : kırıkkaleli değilim , sadece 6-7 defa gitmişliğim var izlenimlerim bu şekilde.
  • Ankara'nın köyü olarak geçer, 1989 a kadar Ankara'ya bağlıydı. Şehir merkezinin tam girişinde Ankara-Keskin yolu kavşağı üzerinde. Hafta sonları Ankara'ya kaçılabilir. Yurtlar üniversitenin yakının da bulunur. Kampüse yakın yerlerde 13 katlı modern binalar yapılmıştı. Oralardan ucuz fiyata ev tutulabilir. Terminale fazla uzak değildir, önünde ki anayoldan dolmuşlar geçer çarşıya 10-15 dakikada ulaşırsın. Çarşısı küçüktür. Sosyal ortamı pek iyi değildir, cafe tarzı yerler o kadar çok yok. Öğrencilerin çoğu Ankara'dan gelmiştir genelde de hafta sonları Ankara'ya giderler. Kırıkkale' ye çok kez gittim benim izlenimlerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 20 Temmuz 2013; 5:05:41 >
  • görünen o ki ben 2. Sınıfta kesinlikle yatay geçişle ankara olmaz imkansız çok zor zaten sakarya konya eskişehir üçlüsünden birine gitmem lazım

• up
  • Hangi sehirden geldigine bakar, buyuksehirden gelmiyorsan sikinti yasamazsin. 2 tane buyuk AVM var. Kampusun bulundugu Yenisehir Kirikkaleyle pek alakasi yok, daha moderndir orasi kafe vs orada cok. Merkeze 10dk uzaklikta. Terminalde yakin, sikinti yasamassin bence. Beklentiyi yuksek tutmassan ideal.

• üniversitenin karşısında oturan biri olarak söylüyorum gezip tozacagin hiç bi yer yoktur ama öğrencileri cana yakındır iyidir:)

• 19 yıldır burdayım yukarıda yazılanların hepsi gerçeği yansıtıyor , kampus şehirin çıkışında ama ankara çıkışında 45 dakika da ankara olma imkanın var en azından çok sık olmasa da tesellidir. Ortam olarak zorlamayla yine bi çözüme ulaşırsın illa ki boş değil sen de yaşarsın da insanları gerçekten çekilecek dert değil her gün nefret ederek çıkıyorum dışarı , 1.5 ay sonra bilkentdeym inşallah oh bitti la kırıkkale :)

• başka şehir yazcaktım ama meb ilk 5 tercihini tutturana(eğitim fakültesi için) burs veriyomuş 300 tl benim sıralamamda 25200 kırıkkale 25000 ondan kırıkkaleyi yazdım.Her üniversitenin belli bi burs kontenjanı var mesela pdr için 10 kişi ise 15 kişi ilk 5 tercihini tutturursa puana göre sıralanıyo ve ilk 10 kişi alıyo bursu sakarya da 23700 le alıyodu sakarya tutsa bile sonlardan gircektim onun için burs alma olasılığım doüşüktü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.