< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hazırlık dahil toplam 4 sene okuyan, sonra okulu bırakıp bu sene istediği yeri kazanan birisi olarak söylüyorum, aile de kanser etse, artık zaman kaybetme de dense, bin yerden baskı da gelse istediğin için çalış. Kimseyi dinleme, git doktor ol, mutlu yaşa.
Başarılar. |
Kardeş bu sene kırık obp ile girdim tıp tutuyor
Ygs 2 8K Mat 70 Fiz 23-7 Kimya 29-1 Biyo 25-5 Kendim zaten tıp da okuyorum daha iyi bir yer olirsa diue girdim. |
vardır ama imkansıza yakın bir şey neredeyse, kırık obp demek obpden sana 50 puan gelecekse 25ini sil at demek, 25 puan demekte lysde 20 net fen farkı atman lazım demek zaten tıp kazanan adamlar çok iyi netler yapıyor, kırık obpyle 5-6k olmak için derece yapman lazım doğuda okurum diyorsan 15k bana yeter diyorsan da 3-4k olman lazım
bu kadar derdi çekmektense bir sene daha denemeyi neden düşünmüyorsunuz? |
Geçen sene yaptım 6400'den 16196'ya attı 89'du obp
|
3-4 k dan 85 obp ile 13 klara atar demiş atmaz kardeşim o 85 ile 100 obpleri arasında 9 puan var zaten o kadar oynamaz onu demeye çalışıyorum 15 k ile 3 k arasında rahat 40-50 puan oynar ki bu o kadar atamayacaginin gosterir kırık olsa dahi 30-40 puan geriye düşüyor ancak öyle 13 klara atar ama 80+ ile o kadar atamaz maksimum 3k -5k atar son zamanlardaki puan yigilmalarina bakmanızı tavsiye ederim . Neden uzun uzadıya yazıp bunu savunuyorum milleti bozmak ve motivasyon olarak düşürmek isteyen tipler var . Sevmiyorum onları .
|
Benim yapacağım eylem diyebilirim, en azından deneyeceğim... tüm enerjimizi verirsek bence kazanmak çok zor olmayacaktır. Sadece biraz emek.
|
Hukuk yazip seneye bunun için calisicam zor deselerde pes etmek yok tek sınır kendimiz
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 19 Haziran 2017; 13:47:53 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 19 Haziran 2017; 14:19:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |