geçen sene tıpa yerleştim fakat şehirden memnun değilim ortalama kasıp da geçemiyorum malum özeller ve zorluk. hamda tyt 7k ayt ye çalışmaya başlasam halledilir mi? kırık ne kadar geri atar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kırık obp ile 5 bin
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
ham 1000 bile 12k atiyor. sen düsün gerisini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam ham 1k 4k ya atıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yığılma olursa çok atar her sene değişiyor atma miktarı ama 5k olmak için ilk 500 civarı ancak kurtarır
aslında amacım yerleştirmede ilk 12 13 k içinde olmak hamda 4 5 k civarı yapmam gerekiyor galiba
Geçen seneki sonucunuzu bilmiyorum ama yatay geçiş de deneyebilirsiniz
-
başarılar dilerim
ne yaptınız hocam
-
Valla basit sınavın yığılması, benim hayallerimin anasını sikti. Sonuç 121 bin. 31 bin kişi geri attı kırık obp.
3 sene önce ilk girdiğimle neredeyse aynı sonucu aldım tekrardan. Bunca eziyet, emek boşuna gitti. Bu duruma vesile olan kim varsa anasını avradını s...
Hocam ben de 87-30-40k 3.yil düşürdüm yigilma beni pompalı tüfekle vurdu bu yıl vakıf tıptayım hamda 13k yapsam bile 30k ya atcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ham 1000 bile 12k atiyor. sen düsün gerisini
|
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X