Şimdi Ara

kiralık daire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar.
    şehir dışından kız arkadaşım gelecek,buna bağlı olarak da 3 günlüğüne kiralayabileceğimiz bir yer bakınıyoruz.
    sahibinden,hürriyet emlak gibi sitelerde zilyon tane ilan var,lakin burda da bu işi yapan birileri varsa acilen pm sallasın konuşalım.



  • Sizin durum biraz zor gibi.

    Önce ilanı yazarken şehir belirtmemişsiniz. Diğer yandan da 3 günlüğüne daire kiralayan pek olmaz. Ben istanbulda 2 aylık daire kiralamak istedim de bulamadım. Muhetemelen otel paklar sizi
  • Bahçeşehir ikinci kısımda büyük parkın kenarında büfenin karşısında STAR PLAZA var. 1 + 1 küçük eşyalı LÜX kombili oturuma hazır daireler aylık 750 lira. Geçen yıl mühendis arkadaşım 6 ay kaldı.. Çorluda işi vardı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Ekim 2011; 19:33:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Bahçeşehir ikinci kısımda büyük parkın kenarında büfenin karşısında STAR PLAZA var. 1 + 1 küçük eşyalı LÜX kombili oturuma hazır daireler aylık 750 lira. Geçen yıl mühendis arkadaşım 6 ay kaldı.. Çorluda işi vardı..


    Teşekkür ederim paylaşım için.

    Bu bölgeyi bilmiyorum.Ataköye ulaşım açısından nasıl ? İstanbulun biraz kenarında kalıyor gibi biraz ama benim için Ataköye yakın ve toplu ulaşım açısından sorunsuz bir yer olması lazım. Yoksa fiyat makül istanbul için.




  • Ataköy de dayalı döşeli küçük daireler 1500 lira kira ve 260 lira aidatı var.ısınma, kapıcı, güvenlik dahil. Yaktığınız elektrik, gaz, su ve banyo ve mutfakta kullandığınız Sıcak su parasını aylık tüketiminize göre ayrıca ödüyorsunuz..Bir aylık depozito almadan kimse ev vermiyor..Kısa dönem kiralamayı genelde emlakçılar yapıyorlar.Al sana 1500 lira bir ay oturacağım yok..en az 3000 veriyorsunuz..Çıkarken masrafları komisyonu kesip evde kırlan dökülen eşya varmı ona bakıp para artarsa üstünü veriyorlar .Bir aylık daire için gider en az 2000 - en çok 2500 lira olur..Akıllı adam işi değil..ZENGİN HOVARDA İŞİ..Şahsi düşüncem.. Aynı küçük daireleri yıllık kiralayanlar için 950 - 1250 liraya veriyorlar..Aylık gider 260 aidatı ..Ayrıca ödeniyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 31 Ekim 2011; 9:21:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Ataköy de dayalı döşeli küçük daireler 1500 lira kira ve 260 lira aidatı var.ısınma, kapıcı, güvenlik dahil. Yaktığınız elektrik, gaz, su ve banyo ve mutfakta kullandığınız Sıcak su parasını aylık tüketiminize göre ayrıca ödüyorsunuz..Bir aylık depozito almadan kimse ev vermiyor..Kısa dönem kiralamayı genelde emlakçılar yapıyorlar.Al sana 1500 lira bir ay oturacağım yok..en az 3000 veriyorsunuz..Çıkarken masrafları komisyonu kesip evde kırlan dökülen eşya varmı ona bakıp para artarsa üstünü veriyorlar .Bir aylık daire için gider en az 2000 - en çok 2500 lira olur..Akıllı adam işi değil..ZENGİN HOVARDA İŞİ..Şahsi düşüncem.. Aynı küçük daireleri yıllık kiralayanlar için 950 - 1250 liraya veriyorlar..Aylık gider 260 aidatı ..Ayrıca ödeniyor..



    Çok güzel hesabı çıkartmışsınız. Yazdan bakınca aynı sizin hesabı yapmıştım fatura ağır çıkınca kalmıştı öylece.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.