Şimdi Ara

Kiralık Araç ile ufak bir kaza yaptım sizce ne kadar tutar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
9.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10bin.

  • Kasko ödemiyor mu kiralık araçtaki hasarı ?

  • noogard kullanıcısına yanıt
    Sigorta karşılayacak gerekli belgeleri sunuyorum olay zamanından 5 gün sonrası için süre var
  • Bir iki ay önce bizim kiralık araca başka bir kiralık araç vurdu.Yüzde yüz karşı taraf suçlu.Adam tutanağı imzalamadan gitti.Bizde resimleri falan çekip tutatnağı verdik.Tabi karşı taraf imzalamadığı için işleme koymadılar.Polis çağırdık gelmedi.Gelmeyeceğini bilsenizde aramalısınız en azından sisteme kaydı düşüyor aradım gelmediler diye elinizde kanıt oluyor.

    Bizim araç kiraladığımız firma bize dediki.Adam imzalamazsa tüm masrafı siz karşılarsınız (Masraf 26 binTl) çarpan tarafı mahkemeye verir ondan alırsınız dedi.Tanıdık bir polis bulduk adamı Bursadan getirttiler tutnağı imzalattılar.Öyle çözüldü iş.

  • Mr.Dental M kullanıcısına yanıt
    Parantez açayım sigorta beni suçsuz bulursa arkamdan seri gelen bir minibüs vardı can alır gibi geliyordu deyim yerindeyse ondan kaçmak için bir panik hali ile sağ kırıp gaza dokununca geldi kaza
  • okanbagiscan kullanıcısına yanıt
    Polis tutanağı, kaza raporu ve olayın gerçekleşme anından 24 saat geçmeden alınmış alkol raporum var tek taraflı kaza zaten gidip kafaya göre birini yazamam yanımda kız arkadaşım vardı onu da görgü tanığı olarak yazdım
  • Mr.Dental M kullanıcısına yanıt

    Aracın kaskosunu sorun - sorgulayın! Kaskosuz rent a car yaptıramazlar yasal değil (Özellikle araç kiralama kaskosu)! Buradan yürüyebilirsin.

  • Geçmiş olsun arkadaşım.
    Herkes de çok kötümser, kiralik aracın kaskosu olmaz mi? Zararlar o kaskodan karşılanmaz mı? Gercek bir kaza olsa ne olacaktı o zaman? Evi tarlayı falan mı sattıracaklardı?
    Kiralık araç sektörünün biraz daha hümanist çizgilere gelmeye ihtiyacı var bence. İnsanlık hali herkes kaza yapabilir. Kiralayan kişiden baştan bütün sigortası vesaire bedeli alınmalı sonra da rahat bırakılmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt
    Ya inanın çok doğru söylüyorsunuz bugün garentadan aradılar sigorta eksik evrak varsa kabul etmiyormuş ama şu an için eksik bir evrağım yok bakalım geri dönüş nasıl olucak yani küçük bir kaza yaptım öyle ya da böyle
    . Hasardan anlayacağınız üzere zaten hız limitini aşmamım imkanı yok arabalar 50 km ile bir yere vurunca kağıt oluyorlar
  • flonky kullanıcısına yanıt
    Tamamdır sağ olun bizde zaten gelenektir kaza olunca başına toplanır her kafadan bir ses çıkar
  • Mr.Dental M kullanıcısına yanıt
    Hocam sakın öyle bişe yapmayın moov aracı gps ile izliyor aracı devirli mi kullandınız sakin mi kullandınız ani frenler vs hepsini kayıt altında tutuyor kesin anlarlar. Raporları tam ayarladıysanız kuruş ödemezsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    Yok yok yalan söylemelilik bir durum yok zaten tutanakta yazan raporda da yazıyor
  • Hocam kiralık araç ile 3 adet kazaya karıştım. Ben tek taraflı olanı anlatayım bir dahaki sefere aklınızda bulunsun.

    Mezarlık içerisinde geri geri gelirken tamponu mezara vurdum. Çatladı ve çizildi. Araç 0 km ilk kiralayan bendim. Trafiğe kapalı alan olduğu için ekip gelmez diye söyledi arkadaşım aldım götürdüm arabayı başka yere çarpmak için. Sonra polis tanıdık ile görüşünce trafik ekiplerinin gelme zorunluluğu olduğu söyledi. Tekrar mezarlığa gidip aynı şekilde yanaştım ve polisi aradım. Ekip geldi sağ olsunlar çok yardımcı oldular. Polis görgü tutanağı adı altında tutanak tutup alkol testi yaptılar ve ertesi gün evrağı alabileceğimi söylediler. Ertesi gün evrak ile arabayı teslim ettim ve hiç sorun yaşamadan konu kapandı.

    Ekipler genellikle kiralık araç ile saçma sapan işler yapıp kaza yapan ve masrafı sigortaya yüklemeye çalışan tipler için gelmek istemiyorlar. Durumu düzgün bir şekilde izah edince gelmeme ihtimalleri kalmıyor gibi.

    Siz bu dediklerimi yapmak için geç kalmışsınız ama Allah korusun yine de tekrar başınıza gelirse yapılması gerekenler bunlar hocam. Geçmiş olsun size.





  • burak993 kullanıcısına yanıt
    Görgü tutanağım var hocam aynı gün hastaneden aldığım alkol raporu ve kaza rapor tutanağı da var hepsini toparladım polis arkadaşlarda tutanak için yardımcı oldular



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Dental -- 17 Mart 2021; 18:36:26 >
  • Mr.Dental M kullanıcısına yanıt

    Konuyu tamamen okumadan cevap vermişim hocam mesajı düzenleyecektim bende   Evrakları toplamanız çok iyi olmuş. Sorun çıkacağını zannetmiyorum. Kurumsal firmalarda bir hatanız olmadığı sürece sorun yaşama ihtimaliniz hiç yok.

  • burak993 kullanıcısına yanıt
    Uygulama da zaten 5 gün içersinde evrak geldiği sürece sigorta karşılar yazmış hayırlısı olsun umarım sorun çıkarmazlar
  • Mr.Dental M kullanıcısına yanıt

    5 gün iyi süre vermişler. Ben normal kiralama yaptığım için ertesi gün getirmeniz lazım demişlerdi  

  • burak993 kullanıcısına yanıt
    Malum öğrenci olduğum ve okul için malzeme almaya gittiğim için dakikalık kiraladım
  • Mr.Dental M kullanıcısına yanıt

    Doğrudur hocam. Geçmiş olsun tekrardan.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.