Arkadaşlar bana Eylül'den itibaren 1,5 aylığına bir araç lazım. klimalı olması ve sedan olması önemli. ilk tercihim "focus" başka ne önerirsiniz. şehir içi ve şehir dışı kullanılacak. Tabi birde bana maliyeti ne kadar olur. işlerim dolayısıyla araştırma fırsatı bulamadım.(Ankara'dayım) İnternette şöyle bir baktım. AVİS var o da günlüğü 115 ytl diyor.
Ya da onun yerine geçici bir araba almamı mı tavsiye edersiniz.
1.2 lt albea klimalı, bagajı geniş, iç mekanı rahat, altı yuksek ve az yakan bir arac, fiyatıda 35 ytl flndı pazarlıkla 2 aylıgına kiralamıstık
günlük 35 mi
quote:
Orjinalden alıntı: trapezoid
1.2 lt albea klimalı, bagajı geniş, iç mekanı rahat, altı yuksek ve az yakan bir arac, fiyatıda 35 ytl flndı pazarlıkla 2 aylıgına kiralamıstık
O ne be Samsunda Golf Comfortline kirası 40 milyon valla günlük 115 ne öle
kia cerato 1.5 crdi 2006 model full donanim
günlük 100 lira dedi adam bize çok geldi. aylık falan fiyat daha da düşecektir.
Evet Bizde Düğün için Bir araba kiralıycaz arkadaşa ama Şöyle Baba Bir Araç Ne Kadardır ki günlüğü bilen varmı mercedes limuzin falan gibi birşey.
Temmuz ayında arkadaşın düğünü için opel vectra yeni kasa kiraladık 2 gün için 180 ytl.ödedik ama ismi falan olan bir rent a car değildiİlk önce çok geldi ama mecbur kaldık genelde en azından 1 haftalık vermek niyetindeler...
tahminim günlüğü 50-60 milyon arası bişey olması gerek eğer 1.5 ay ise.
doblo gazlı akşehirdeyim sorduk 50 ytl kliması da var yaktığı ise 100 lira gazlı
quote:
Orjinalden alıntı: miraz.miraz
günlük 35 mi
quote:
Orjinalden alıntı: trapezoid
evet..hatta direk 1.800 ytl vermıstık yanlıs yazmısım daha bile ucuza gelıyo 30 ytl cıvarı
günlük 35-50 arası tutar
internette google da arat rent a car diye
adres vermeyeyim
Geçici araba almayı tavsiye etmem,kiralamakdaha mantıklı... Ciddi bi firmadan kiralamanı öneririm...
ama ii kaliteli bir araba 100ytl den başlıo
iyi pazarlık etmek lazım. 100 lira günlük 2 ayda 6 bin ytl yapar. Araç al daha iyi... Bir galericiyle anlaş üstüne almadan 2 ay kullan sat olsun bitsin.
Ya ben sorento kiraladım aylık 1200 ytl..
teşekkürler arkadaşlar bu hafta izne ayrılıyorum. etraflıca bir araştırma yaparım yüz yüze gidip pazarlığımı da yaparım. kiralamak bence de mantıklı sonuçta alınacak araba da iyi olmaz o fiyata. ilginiz için teşekkür ederim.
ıspartada 2003 ve üzeri araçlar ortalama 70-80.mesela honda civic vardı 2003. adam 70 lira diyordu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme