Şimdi Ara

Kirada oturduğum evden erken tahliye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haziran ayında bir eve taşındım. 12 ay sözleşme imzaladık.Fakat işim gereği Eylül ayının ilk haftası 6 aylığına İzmir'e gideceğim için Ağustos sonu evden çıkmak zorunda kalacağım.

    Bu durumu 31 temmuz da ev sahibine bildirdim. Kendisi tamam önemli değil, emlakciydi soyle kiracı baksın dedi. Bende tamam dedim. Aynı gün emlakciya da durumu bildirdim.

    Daha sonra ev sahibi zor durumda kalmasın diye bende kiracı bakmaya başladım. 10 gün sonra 2 farkli kişi evi gezdi gördü ve tutmak istediğini belirtti. Bende ev sahibi ile görüstum. şu an şehir dışında olduğunu 16 ağustos da geleceğini bildirdi. Geldiğinde evi tutmak isteyen 2 farklı kişi ile görüşüp kabul edeceğini ya da etmeyeceğini bildirdi.


    Ben 15 gün sonra evi kesin boşaltacagim. Yerime kiraya verecek kişi de buldum. Ev sahibinin olası bir kabul etmemesi durumunda hakların neler?
    Ödediğim depozitoyu alabilir miyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Eğer sözleşme süresinden önce feshedilirse ev sahibi yeni kiracı bulana kadar makul bir süreyle sınırlı olmak kaydiyla boşta geçen kira bedelini isteyebilir. Siz zaten bbulmussunuz eğer aanlasirlarsa problem olmaz. Onun dışında eve bir zarar verme durumu yoksa depozitonuzu alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.