|
Merhabalar. 2025 Ocağın başında bir ev satın aldım. İçinde kiracı oturuyor. Kiracıyı tanımadığım için alır almaz ihtarname çektim. Kendisiyle de bir kafede oturup konuştuk. Eylülde düğünümün olduğunu düğün öncesi tadilat işleri vesaire olacağı içinde o süreler aralığında müsaade istediğimi , ihtarname süresi 6 ay ama Ağustosa kadar da kendisine süre tanıyabileceğimi belirttim. Bundan 2 ay önce ise apartman grubuna bir kaç ay sonra yokum yazdığını da gördüğümde sevinmiştim. 2 gün önce avukatım kendisini aradığında Ev bulursam çıkarım bulamazsam davanızı açıyorsanız açın beni ilgilendirmez demiş. Şimdi ben Eylülde düğün yapacağım ihtarname süresi dolsa da çıkmıyorum moduna girdi halbuki hiç kötü bir münakaşada bulunmamıştık. Ben şimdi ne yapayım siz söyleyin. Bende misilleme olarak kendisine kira günü 1 gün dahi gecikirse gerekli yasal haklarıma anında başvurmaktan çekinmeyeceğimi söyledim. Kira ayın 1inde bazen 2 veya 3 ünde yatırdığı çok oldu. Bir önceki ev sahibini de fazlasıyla bıktırmış. Bu süreçten sonra ne yapmam gerek ? 12 Haziran 2025 GÜNCELLEME: Avukatımı arayıp ev buldum 70bin TL verirse çıkayım demiş. Bende ev tadilata girecek düğünüm var masraflarım çok 30-35bin TL den fazla veremem dedim. Oda o zaman başka ev bakayım çıkmıyorum demiş. Çıldırmamak elde değil. İş başka yerlere gidiyor. GÜNCELLEME : 50BİN TL KARŞILIĞINDA ÇIKTI. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 7 Ağustos 2025; 2:49:29 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt