Şimdi Ara

Kira ile ilgili bir sorum olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben Zonguldak'ta 1+1 bir evde kalıyorum. Sözleşmeyi geçen yaz yapmıştım ve bir senelik olarak yapıldı. Normalde bu yaz evden çıkmam gerekiyor. Fakat şöyle bir durum oldu. Ev sahibim evi bir başkasına satmış ve alan kişi de evde oturmak istiyormuş. Evde kiracının olduğu söylendiğinde bile bu tutumunu devam ettirmiş. Ev sahibi bana ev önerdi fakat şu an oturduğum evden daha kötü bir ev önerdi. Kısaca kapı gibi sözleşmem var nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.



  • Sözleşme bitesiye kadar o evde otur meğer şuan oturduğun evden kötü bir evse.Sonuçta buna hakkın var yapmışsın sözleşmeyi kapı gibi imzalar var.Eğer zor kullanarak çıkarmak isterlerse mahkemeye ver.
  • Hocam sözleşme maddelerine bakın derim onlar önemli.
    Sözleşme inceleyin birde google'da araştırma yapın.
    Galiba eski ev sahibinden yeni ev sahibine geçiyor kontrat ya da geçmiyor iptal oluyordur o zamanda sözleşeme yapmazsa çıkartma hakkı doğar.
  • Benim de amacım evde oturmak. Fakat yeni ev sahibi direkt yerleşmek istiyormuş. Düzgün bir dille durumu anlatmaya çalışacağım umarım kabul eder.
    Sözleşme maddelerine de ancak Zonguldak'a döndüğümde bakabilirim şu an sözleşme yanımda değil çünkü. Ama kontrat yeni ev sahibine geçiyorsa beni durup dururken evden çıkarabileceğini sanmıyorum, sözleşmeyi bozamaz çünkü. Kira ödemesinde sıkıntı ve başka hanelere rahatsızlık gibi konular harici. Ki bunlar da olmadığına göre zor gibi duruyor. Umarım düşündüğüm gibi olur yoksa çok kötü bir durumda kalacağım. Başka bilgisi olan varsa da yazarsa çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 25 Şubat 2014; 23:58:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.