Şimdi Ara

Kingston ram yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemimde 2 x 8gb ram kullanıyordum fakat günlerden birgün ramlerin biri arızalandı sanırım. arızalı olduğunu düşündüğüm rami takınca pc açılmıyor, ekran gelmiyor yani kasa açılıyo çalışıyo görüntü gelmiyor. tek ramle normal çalışıyor. sorun ne olabilir acaba ram mi bozuktur yoksa bilmediğim bir ayar mı var çalışması için.. garanti kağıtları faturalarıda kayıp.. yapılabilecek bişe var mıdır yoksa çöpe mi atmalıyım bu ram i :)
     Kingston ram yardım lütfen

• bide anlamadığım etiket kingston.. çipleri adata :S
  • aykutt061 A kullanıcısına yanıt
    Benim bildigim asıl ram'i adata yapıyor, kingston chip'i alıp kılıf geçiriyor. Ekran kartlarında olduğu gibi bir mantık. Yanlış biliyorsam düzeltirler beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutt061

bide anlamadığım etiket kingston.. çipleri adata :S

adata büyük bir firma birçok firmanın üretimi yetiştiremediği durumunda adatadan chip alıp kılıf geçirirler. apple ın herşeyi foxconn a yaptırıp apple giydirmesi gibidir

onun dışında eğer ram yanmış olsa pc yi hiç hareketlendirmez yani açılmaz bile. görüntü gelmiyorsa muhtemelen uyumsuzluklarındandır. bios default yaparak açmayı dene bir de. eğer yoksa ilginç bir sorundur bios ayarlarından ganged modu değiştir ne ram ayarlarını (oc) auto ya çek normalde bunlar bios default la bu şekle gelir ama belki farklı olabilir o biosta. yoksa ram de bir problem vardır garantiye gönder bunlar olmazsa

• anakart ayarlarından olacağınnı sanmıyorum. çünkü daha önce 2x 8gb rem şeklinde çalışan anakartımı ram slotlarının teki yanmıştır diye yenisiyle değiştirdim. yani anakartım daha 1 aylık bile değil.. asus b75m-a modeli. ve ürünün garanti kağıdı faturası falanda yok ki nasıl garantiye göndereyim ??bi yolu var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.