Şimdi Ara

Kingston A2000 1 TB M.2 NVMe SSD (892tl) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • firari1604 F kullanıcısına yanıt
    1TB\500GB fark etmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Çok sağolun.
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    500 tl gibi zararı var mesela? Arkadaş özetle samsung belli başlı ekstra özelliklerden dolayı(slc) 500 tl çok para istiyor fakat bu özellikleri çalışmıyor veya işe yaramıyor diyor.

    Bu da benim testler banada kahve ve banknot yollanmış.

    Harici sürücüye taktığım için değerler böyle 10gps sınırına takılıyor onu dikkate almayın.

    Kingston A2000 1 TB M.2 NVMe SSD (892tl)Kingston A2000 1 TB M.2 NVMe SSD (892tl)Kingston A2000 1 TB M.2 NVMe SSD (892tl)Kingston A2000 1 TB M.2 NVMe SSD (892tl)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 10 Temmuz 2020; 19:11:9 >




  • firari1604 F kullanıcısına yanıt
    Şimdi aklıma geldi. Fast boot seçeneği aktifse BIOS'da yeni donanımları tanımadan sistemi başlatıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • firari1604 F kullanıcısına yanıt
    Ben uyumluluk problemi olacağını pek düşünmüyordum, drive'lar ve ayarlarla ilgili sorunlar geliyordu aklıma... Taa kii anakartınızın destek listesine bakana kadar linki bırakıyorum:
    https://download.gigabyte.com/FileList/Document/mb_m.2_support_amd_200512.pdf

    ilginç bir şekilde a2000 listede yok hocam anlayamadım açıkcası. Bence mantıksız,zaten başka bir arkadaşta aynı anakartta çalıştırabilmiş bu yüzden ben yine de aynı anakarta sahip başka bir bilgisayarda denemenizi tavsiye ederim çalışmazsa mecbur iade edersiniz.Ben hala drive-ayar sorunu var diyorum.

    Keşke bu mesajı 1 2 saat önce görseydim pcyi aşağı indirmiştim bende de gigabyte ax370 anakart var benim anakart için de uygunsuz gözüküyor, denerdim çalışıyor mu çalışmıyor mu:( Şimdi tekrardan indirip ekran kartını sökmek çok zor geliyor sanırım zaten arkadaşınızın anakartında deneyecekmissiniz eğer deneyemesseniz bana özel mesaj atın ben yine pcyi indirip deneyeyim sizin için.


    Burdan bir şey demek çok zor ama 500gb-1tb ile alakası olduğunu düşünmüyorum.Ne kadar listede olmasada o ssdnin anakartınıza uyumsuz olduğunu düşünmüyorum.Ssd nin bozuk gelme ihtimali milyonda bir heralde bence o da olasılık dışı(umarım sorun budur,en kolayı),bence anakart-bios-ayar üçgeninde bir sorun var. Umarım çözersiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 10 Temmuz 2020; 19:51:49 >




  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Zamanında Kingston V300 serisinde kullanılan senkron ve asenkron NAND'lar nedeniyle aynı isimde ama farklı performanslarda SSD sattığı için Kingston almak isteyenleri uyarıyordum; şimdi de bahsettiğim nedenlerden dolayı sadece ismi Samsung olduğu için SSD önerenlere karşı insanları uyarmak istedim.
    Burada kullanıcıya zararından ziyade Samsung Evo serisine fazladan verilen paraların bir anlamı olmadığını, hatta daha uygun fiyatlı alternatiflerin daha başarılı olduğunu söyledim. Var mı karşı bir argümanın? Var mı Samsung Evo serisinin Kingston A2000 serisine karşı üstünlüğü? Öyle saçma salak bir satır yazıyla cevap verdiğini sanıp dolu dolu bir insan olduğunu mu sanıyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4Vagrant

    Neyi uyardın ? Bossbilisimden alan mi var? Bilendenal'dan aldık gecikti yine de okumadan niye yorum yapiyorsunuz ki?
    bunu bende merak ediyorum bossbilisim nanokatlog modeliyle çalışıyorlar da gerçekten ürün alıpta teslim alan olabilmişmidir bilmiyorum. sağlam gooogle reklamı veriyolarlar
  • poligow kullanıcısına yanıt
    bossbilişimi bilmemde nanakatalogdan 45 gün sonra ürün teslim aldım ben, ürün TR'de satılmıyordu sadece almanyada vardı benim yerime amazondan almış gibi oldular, ben alınca kargosu astarını geçiyordu.
  • Dün satın aldığım ürün bugün elime ulaştı. Performansı şimdilik iyi. Aşağıdaki 1gblik test dışında 16gblık test de yaptım, sıcaklığında da sıkıntı yok. Uzun süreli kullanımdan sonra tekrar yazarım buraya.
    Testlerimde şu sekilde
    Kingston A2000 1 TB M.2 NVMe SSD (892tl)
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    nano kapattı/battı diye biliyorum ama hocam bir çok mağduru da var şikayetvar dan görebildiğim kadarıyla. iyi zamanında almışsınız siz demekki patlamadan. böyle şirketler büyüse aslında çok iyi fikir bir şekilde bizim adımıza ürün alıp getirtmeleri. ama iade olunca ne yapıyolar acaba. belki stokta tutttup satmaya çalışıyorlardır birde tabi paralel ithaalat gibi garantileri verme olayları var karışık işler. ama denk gelse ve güven verse alırıdım bende
  • poligow kullanıcısına yanıt
    Evet 1 seneyi geçti sanırım , o site ilk zamanlardan beri aracı gibi çalışıyordu. Ben hiç dolandırdigini görmedim açıkçası, erken gelecek diyip geç geldiği oluyordu ama parayı alıp kaçmadı benim bildiğim kadarıyla.

    Bence de böyle siteler bizim için büyük bir avantaj ama kullanmasını bilmiyoruz, en tipik örneği 1 tb 970 evo plus mesela hollondadan getirip satan amazon saticisi xtra 1495e satarken tr fiyatlari 1900 civarıydı en son, böyle bir sürü ürün denk geliyor, surface prolar mesela yurt dışıyla cok ucuk farklar var trde,

    Kullanmasini bilmiyoruz dedim de satan da satmasini bilmiyor, belki yasal zorunluluk vardir bilemiycem ama 3 gun 5 gun icinde kargoya verilcek dersen bir beklenti oluşturursun, yaz abi ana siteye ben yurtdışından getirtiyorum 15gune anca gelir garantisi de yoktur, ama ona göre fiyatlarımız uygundur vs. İsteyen alır isteyen almaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 11 Temmuz 2020; 3:24:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bi bakıcam tekrardan
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Evet, bende baktım göremedim liste güncel değil diye tahmin ediyorum. Aynı anakartı olan arkadaşımdan denicem bi daha olmadı bi bilgisyarcıdan çalışıp çalışmadığını bakmasını isticem. yardım için çok sağolun
  • Dün itibari ile aynı ssd'yi bende sipariş verdim.Okuduğum yorumlardan ne kadar doğru bir tercih yapmışım daha ürün gelmeden mutlu etti.İlk başta boss bilişim cazip gelse de pek güven vermedi.Sonra fazla sürmedi istanbul bilişim misali orda da tonla şikayet var.
  • Bossbilişim için fiyatı güncelledim. Oturup detaylı bir test yapmadım ama aralıksız 350 gb dosya kopyalama sonunda ssd 45 dereceydi, bu değer 500gb 970 evo ya göre çok çok iyi bir değer, onu da satıp kingston mu alsam diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Harici kutu ile kullandığınız için tam performansta çalışmıyorsa ondan ısınmıyor olabilir. Anakart üzerinde tam performansta bu kadar derin çalışacağını sanmıyorum. Anakartta soğutucu plaka varsa durum değişir tabi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Garantisi var diyordu bir ürün için sorduğumda xstra?
  • kemalburakozcan K kullanıcısına yanıt
    Hocam boss bilişimden aldınız değil mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi garantisinden bahsetmiştir veya bazı markaların global garantisi oluyor belki sorduğunuz ürün öyle bir üründür. Samsung için konuşursak global garantisi yok. Xstranin kendi garantisi(!) varsa vardır,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 16 Temmuz 2020; 20:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.